Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mit gondoltok arról, ha egy 20+ éve házas férfi megcsalja az öregedő feleségét?
A megcsalás éppenséggel nagyon is romantikus dolog is tud lenni.
Én mindig úgy képzelem el, hogy a nő gonosz férje otthon van, akitől 1 órára el tud szakadni, és átadhatja magát a szeretővel tiszta szerelemnek.
Ugyanez igaz a női oldalra is. A csinos, és jó lelkű virágárus lány a szeretője lesz egy értelmiségi férfinak, de a gonosz, rosszindulatú felesége a háttérben ügyködik a fiatalok ellen.
Számomra a megcsalás ilyen Telenovella szerű esemény, ahol a gonosz és jó harca folyik.
"Aki félre akar kefélni , az minek házasodik, minek fogad hűséget míg a halál el nem választ? Sose értettem az ilyeneket."
Nem érted, mert nem vagy spirituális beállítottságú.
Normális esetben csak a halál választhatná el a házasokat ahogyan fogadják, de aztán jön egy ember, aki elvégezi a halál munkáját. Úgyis mondhatjuk, hogy az ember tulajdonképpen megistenül a megcsalásban, hiszen átveszi azt a munkát, amit a halálnak kellene elvégezni. Mély, lelki tanítás ez az ember lelki fejlődéséről, hogy már a halál munkáját végzi.
102/103: Te meg mit fogyasztottál? :D
Amúgy ez az "amíg a halál el nem választ" úgy hülyeség, ahogy van. Ha már nem akarok együtt lenni valakivel, akkor szakítok vagy elválok, nem kell ide harmadik fél. A megcsalás teljesen más, mert létezik nyitott házasság vagy gyakran csak szexhiánya van a kiéhezett férjnek, de továbbra is a feleségét szereti.
Nem fogyasztottam semmit, 104-es. Csak leírtam a véleményem. Underground hozzáállás a témához, de ez van.
Amúgy te férfi vagy nő vagy?
Mi az hogy nem tudatosan lesz megcsaló? Ne vicceljünk már. Megcsalni valakit, az egy döntés. Arról döntesz, hogy azt az embert akivel x ideje fenntartasz egy kapcsolatot, hátbaszúrod..
Ha érzéseid vannak egy 3. fél irányába , vagy boldogtalan vagy a házasságodban, akkor ezt kapd ki: ELMONDOD AZ IGAZAT a párodnak és szakítasz. Ha van gerinced, és értékes emberi lényként akarsz tükörbe nézni. Ennyi.
Hát sajnos az anyagi kényszer sok párt egyben tart.
Én nem ítélem el, de tartsa titokban örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!