Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a férjem, rámhajtott egy kollégám, szerintem meg csak haverkodik, hiszen foglalt, mit csináljak a férjemmel?
Figyelt kérdés
Sosem tesz szexuális témájú megjegyzést, nem ér hozzám, csak munkaidőben hív fel, ha ír is, az csak e mail, és hogylét felől érdklődésen , munka megbeszélésen túl nem ír másról. Jófej velem, szoktunk beszélgetni munkahelyi dolgokról, a gyerekekről, de pl nem vele ebédelek. Ezt hogy tudnám a férjemmel elfogadtatni? Az a baja, hogy a srác minden reggel és este is ír. De tényleg nem olyanokat. .Segítsetek.2022. máj. 27. 11:47
21/29 anonim válasza:
Be akarja rakni a lompost,és be is fogja.
Nem vagy naiv kérdező,pontosan tudod mit csinálsz és hogy hogy megy ez.
A gyakorin futsz egy tiszteletkört a kérdéseddel,egy kis picsogás egy kis értetlenkedés stb..ennyike
22/29 anonim válasza:
Este is ír a kandúr amikor otthon vagy a férjeddel?
Miért is?
23/29 A kérdező kommentje:
Ez egy jó kérdés, hogy este miért ír..Munka kapcsán többnyire, de miért ír kora reggel is és késő este is feltétlen valamit? Tudod?
2022. máj. 28. 19:55
24/29 anonim válasza:
Szerintem ha akarsz most állj le,az hogy a pasi foglalt és ezért sem akar tőled semmit ez elég szar duma a férjed felé,aki meg nem fogyatékos gondolom mivel bejelzett neki a vészjelző
25/29 anonim válasza:
"Ez egy jó kérdés, hogy este miért ír..Munka kapcsán többnyire, de miért ír kora reggel is és késő este is feltétlen valamit? Tudod?"
Ezt a kamu dumát öcsém
Inkább feküdj alá egyből, ne játszd meg magad 😆
26/29 A kérdező kommentje:
Te sem tudod, hogy miért ír este, látod?
2022. máj. 29. 12:04
27/29 anonim válasza:
Rajtad kívül mindenki tudja hogy azért ír, mert meg akar dugni. De sztem ezt te is pontosan tudod.
28/29 anonim válasza:
Ez mar alszentseg kategoria, amit muvelsz kerdezo. Addig vess ennek veget, amig nem a ferjed veszi kezebe a parkapcsolatotok sorsat.
29/29 Kései Sirató válasza:
Szerintem is meg akar dugni. Csak azt tudnám, miért pontozták le azt a válaszomat, hogy írd meg neki, hogy szereted a férjedet. Mindazok , akik ezt lepontozták, szurkolnak nektek, hogy szexeljetek egy nagyot. Hát , ha azt akarod, akkor hajrá! De legalább a férjeddel szakíts előtte és ne a háta mögött tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!