Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt mondja a férjem, rámhajtot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja a férjem, rámhajtott egy kollégám, szerintem meg csak haverkodik, hiszen foglalt, mit csináljak a férjemmel?

Figyelt kérdés
Sosem tesz szexuális témájú megjegyzést, nem ér hozzám, csak munkaidőben hív fel, ha ír is, az csak e mail, és hogylét felől érdklődésen , munka megbeszélésen túl nem ír másról. Jófej velem, szoktunk beszélgetni munkahelyi dolgokról, a gyerekekről, de pl nem vele ebédelek. Ezt hogy tudnám a férjemmel elfogadtatni? Az a baja, hogy a srác minden reggel és este is ír. De tényleg nem olyanokat. .Segítsetek.

2022. máj. 27. 11:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%
#6 Furcsa, szerintem ekkor kezd egyértelmű lenni mindenki számára, hogy teljesen jól tudnak működni a férfi-női barátságok, ha elég felületesek.
2022. máj. 27. 16:49
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
#11 igen, ha felületesek. Ami annyit tesz, ha összefutunk dumálunk pár szót, meg társaságban elhülyülünk a párunk jelenlétében. De nem írogatunk egymásnak naponta többször chaten, mint kérdező, aki nem veszi észre, hogy valóban nyomul rá a kolléga.
2022. máj. 27. 17:19
 13/29 anonim ***** válasza:
68%
Huuu erről van most egy kemény sztorim.... Ha gondolod írj rám, megírom velem mi történt. Röviden felejtsd el hogy csak úgy írogat barátságból.
2022. máj. 27. 17:41
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
#12 de az nem is barátság. a barátság nem felületes.
2022. máj. 27. 18:35
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
A férjed állandóan az emailjeidet nézegeti? Nincs privát szverad? Tudja a kollega, hogy mint egy gyerek ellenőrizve vagy otthon? Én megemlitenem neki, hogy nem csak én olvasom az üzeneteit. Volt kollégám aki bejelolt a facebookon. Aztán kívántam neki boldog születésnapot. Mondta ezután ne mert a neje minden nő miatt kirohanast rendez. Tudomásul vettem. Valószínű a kollégád is így tenne.
2022. máj. 27. 20:49
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

13 as vagyok

Szóval nagyvonalakban:

- kollégával egy év alatt oda fejlődött a dolog, hogy reggel 8 kor már írt minden egyes nap. Már az élete részévé váltam

- rossz házasságban él, folyamatosan erről beszélt, de mindig olyan céllal, hogy ő tanácsot kér, mert szeretné helyrehozni

- 95 % munka vagy semleges témákról beszéltünk

- soha nem volt egy kétértélmű megjegyzése, bókja, semmi az ég világon

- abszolút úgy tűnt barátok vagyunk, akik napi szinte beszélnek.

A férjem sokszor mondta hogy túlzás, én legyintettem, hogy ohh hát a feleségével akarja helyrehozni a házasságát, nem lehet gond

Erre 2 hete egy koncerten egy parkolóban csókolt meg, ráadásul előtte azt mondta, ő azt látja én kész vagyok érte elválni a férjemtől......

( A mi kapcsolatunkról nem volt szó, egyszerűen abból indult ki, hogy kedves vagyok, figyelmes és minden nap hajlandó vagyok vele dumálgatni)

2022. máj. 27. 20:55
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem úgy fogja fel a kollégád, hogy vevő vagy a finom, óvatos közeledésre, ezáltal talán nyitott lennél többre is. Igaza van a férjednek.
2022. máj. 27. 22:12
 18/29 anonim ***** válasza:
85%

Először is, mi az, hogy a férjed olvassa az üzeneteidet? Leültök este, és megnéztük, mit beszélgettél aznap?

Amúgy meg tényleg résen kell lenni, ne legyél naiv. Lehet, hogy te ártatlan vagy a dologban, lehet, hogy a pasi is, de azért ez a napi 2 fix beszélgetés tényleg gyanús. A pasik nem szoktak csak úgy írogatni mindenféle cél nélkül...

2022. máj. 28. 02:34
 19/29 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem akar semmit.
2022. máj. 28. 05:25
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
Lassú víz partot mos....
2022. máj. 28. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!