Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a férjem, rámhajtott egy kollégám, szerintem meg csak haverkodik, hiszen foglalt, mit csináljak a férjemmel?
13 as vagyok
Szóval nagyvonalakban:
- kollégával egy év alatt oda fejlődött a dolog, hogy reggel 8 kor már írt minden egyes nap. Már az élete részévé váltam
- rossz házasságban él, folyamatosan erről beszélt, de mindig olyan céllal, hogy ő tanácsot kér, mert szeretné helyrehozni
- 95 % munka vagy semleges témákról beszéltünk
- soha nem volt egy kétértélmű megjegyzése, bókja, semmi az ég világon
- abszolút úgy tűnt barátok vagyunk, akik napi szinte beszélnek.
A férjem sokszor mondta hogy túlzás, én legyintettem, hogy ohh hát a feleségével akarja helyrehozni a házasságát, nem lehet gond
Erre 2 hete egy koncerten egy parkolóban csókolt meg, ráadásul előtte azt mondta, ő azt látja én kész vagyok érte elválni a férjemtől......
( A mi kapcsolatunkról nem volt szó, egyszerűen abból indult ki, hogy kedves vagyok, figyelmes és minden nap hajlandó vagyok vele dumálgatni)
Először is, mi az, hogy a férjed olvassa az üzeneteidet? Leültök este, és megnéztük, mit beszélgettél aznap?
Amúgy meg tényleg résen kell lenni, ne legyél naiv. Lehet, hogy te ártatlan vagy a dologban, lehet, hogy a pasi is, de azért ez a napi 2 fix beszélgetés tényleg gyanús. A pasik nem szoktak csak úgy írogatni mindenféle cél nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!