Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért vagytok a megcsalás mellett? Vagy miért nem? Mi a véleményetek róla?
Mert most sem lehet biztosan védekezni, nekem meg nincs kedvem az itt-ott elpotyogtatott gyerekek után gyerektartást fizetni. Vagy ebben az esetben annyiban maradnának, hogy ha én terhes leszek mástól, akkor ő is tartsa el őket.
"mikor még nem tudtak biztosan védekezni a terhesség ellen"
Miért, most talán tudunk? Ez újdonság... Jelenleg is ott tartunk hogy egyik módszer se 100%, még a művi meddővé tétel se...
Mit találtál fel, ami 100% hatékonyságú? Lehet hogy Nobel-díjat kapsz érte.. :D
Én nem ítélem el vagy nem ítélem el. Nincs olyan, hogy "a megcsalás". Minden egyes helyzet végtelenül egyedi.
Én magamnál azért nem ítélem el, mert mindig 100%ra megyek, hogy úgy a jobb a világnak.
Kezdjük azzal, hogy én nem hiszek a kapcsolati definícióban. Abban hiszek, hogy van két személyiség, akik tapasztalják egymást. Kész.
Nem vagyok se monoamor, se poliamor, de igazából mindkettőt nagyon magaménak érzem.
Ha "összejövök" valakivel, aki azt szeretné, hogy monok legyünk, hát oké. De ha nagyságrendekkel nagyobb vagyok nála, és jön egy olyan ember, aki lehet nem nagyon nála, de teljesen más, teljesen másban vannak a hatalmas értékei, amiket együtt meg tudunk tapasztalni, és hatalmas örömöt, szerelmet, jóságot megélni, miért utasítsam el?
Persze mindig csak akkor, ha 100%osan nem fogom bántani az elsőt.
Bár azt mondom, számomra nehéz lenne ilyen helyzetbe kerülni, de lehetőség van rá, és akkor bűntudat nélkül fogok szerelembe esni mással, mert igazából nem csalom meg az elsőt..., tisztelem? Szeretem? Az ő értékeit fontosnak tartom? Úgy csinálok mindent, hogy továbbra is egyre csak erősödjön és fejlődjön a kapcsoaltunk?
Ezekre mind igen a válasz. Akkor miért is megcsalás az, hogy szerelmes leszek másba, míg ő ezt nem akarná?
(Még sose csaltam meg senkit sem.)
Egy kapcsolatban ahol mar érzelmek is kialakultak kegyetlenség. Főleg ugy,ha azt zengitek,hogy hűséges tipus vagyok,neked elkepzelhetetlen a megcsalas. Engem igy vertek at, akkor es ott meghaltam.A fajdalom leírhatatlan,megnyomorit,hogy valakiben bizol, valaki aki mindent tud rold,akivel mindent megosztasz, akinek próbálsz mindent is megadni megis aljas modon rutinosan félrejár.Nem is szerelembol,csak ugy heccbol. Eleg nemi egyedul 20-30 perc is es maris megcsalt.Felelmetes es dobbenetes.
Aljasabb dolgot nem igen tudok mondani..
"Mert most sem lehet biztosan védekezni, nekem meg nincs kedvem az itt-ott elpotyogtatott gyerekek után gyerektartást fizetni. Vagy ebben az esetben annyiban maradnának, hogy ha én terhes leszek mástól, akkor ő is tartsa el őket."
Szóval egy orállal semmi bajod nem lenne, ugye? Ugye, hogy nem.
Én csak most nézek vissza, de te jó ég, most komolyan meg akarjátok magyarázni, hogy ma sincs biztos védekezés nem kívánt terhesség ellen! EZ VICC!
Aki nem akar, az nem esik teherbe.
Az első gyerekünk tabi mellett jött össze! És nem vagyok egyedül. Még egy évet szerettünk volna várni. De jönni akart! Nem, egyszer sem felejtettem el bevenni a tablettát, igen, minden nap ugyanakkor vettem be!
Felvilágosítanál minket, hogy melyik védekezési mód 100% akkor? Nagyon érdekelne, nem akarok gyereket.
A legtöbb modern hormonális fogamzásgátló és az óvszer is 90-valahány % hatékonyságú.
Komolyan érdekelne a tipped. :))
#19, nem egy dologról beszélünk. A gondom nem azzal van, hogy neked a szex mással belefér. Szerintem nekem is beleférne, bár nem próbáltam még, de nem ez a téma.
Számomra ami nem fér bele, az a megállapodások egyoldalú megszegése. Felvállalhatod, hogy bocs, de te szexelni fogsz mással is, mert te így gondolod, és akkor nekem is lenne lehetőségem dönteni. Ehelyett ráfogod, hogy én értékrendem szar, és ezzel nem hagyok neked más választást, mint hogy titokban átverj. Igazából a lényeg, hogy te megkapj mindent, amit szeretnél, és az, hogy én mit szeretnék, nem számít.
"egy elavult szokás mindössze abból a korból, mikor még nem tudtak biztosan védekezni a terhesség ellen"
Szerintem ennek az égvilágon semmi köze a terhességhez, egyszerű társadalomstabilizáló szerepe van. Ne kúrogasson mindenki mindenkivel, hanem mindenkinek legyen szépen egy párja, kúrogasson azzal, nevelje a családot, és akkor mindenki boldog, nyugalom és rend van - most az ideális állapotot mondom, nem a cinikus valóságot, nyilván.
28! Tudod az óvszer 100%-os hatékonyságú! Csak figyelni kell, hogy ne szakadjon el, ha meg elszakad, akkor meg van esemény utáni tabletta is.
ha meg végképp ennyire fostok a teherbeeséstől még van orális szextől kezdve sok megoldás, ami nem igényel behatolást mégis megcsalásnak tartja a közvélekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!