Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan miért vagytok a megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért vagytok a megcsalás mellett? Vagy miért nem? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Esetek nagy részében elítélem, viszont most próbálok nagyon megértő lenni. Kort és nemet is írjatok kérlek.
2022. máj. 24. 14:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
2%

10! De akkor meg értsd meg a titkolózást! Ha egyszer te ezt várod el, nyilván ha az aktuális párod mással is le akar feküdni, akkor hazudni fog neked, én is ezt csinálnám, szükség törvényt bont!

én azt nem értem, hogy miért nem a nyitott kapcsolat az alap! mindenkinek sókkal kényelmesebb volna.

üdv. 8.

2022. máj. 24. 14:56
 12/39 anonim ***** válasza:
17%
A megcsalásokat is meg lehet érteni. Mondom ezt úgy, hogy engem is csaltak meg. Van az az állapot, amikor ilyen környezetből jössz, otthon is ezt látod és fiatalként még nincs elég problémamegoldási stratégia a tarsolyodban ahhoz, hogy nemet mondj valakinek, kvázi szakíts vele a teljesen nyilvánvaló okok miatt. Belesodródsz ebbe, amiben borzasztóan szenvedsz egyébként, de kudarckerülő attitűddel ennyire vagy képes, hogy közvetve így vess véget a kapcsolatodnak.
2022. máj. 24. 15:09
 13/39 anonim ***** válasza:
28%
Akkor pártolják, ha nő csinálja. Akkor ő a szegény összezavarodott ártatlan bárányka, akivel toleránsnak kell lenni, mert nem tehet semmiről, csak nem figyeltek rá. Ha férfi csinálja, az szexéhes disznó.
2022. máj. 24. 15:20
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. egyik nemnél se pártolom.

De ezt meg amúgy nem tudom honnan szeded, a világ jelentős részén a nőt megölik vagy megkínozzák emiatt, a férfiak esetében viszont nincs retorzió...

2022. máj. 24. 15:22
 15/39 A kérdező kommentje:

11, végülis imádnám, ha megaláznának :) nem mindenkinek van szüksége nyitott kapcsolatra, ez nettó hülyeség.

12, hát nem tudom, én csak egy igen kevés rétegét értem meg.

Nyilván, ebben is van igazság, de ha egy felnőtt, gondolkodni tudó emberről beszélgetünk, akkor ne arra legyen fogva, hogy otthon mit látott.

2022. máj. 24. 15:22
 16/39 A kérdező kommentje:

13, én ezt nem mondanám. Ha a nő csalja meg a párját, akkor az van, hogy mekkora egy kva.

Szerintem egyik esetben sem jó dolog.

2022. máj. 24. 15:23
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egyszer te ezt várod el, nyilván ha az aktuális párod mással is le akar feküdni, akkor hazudni fog neked, én is ezt csinálnám, szükség törvényt bont!"

Na, ez tök jó példa. Nem a megcsalást ítélem el, de pl ezt a gondolkodásmódot messzire elkerülöm. Amit ezzel kimondtál, hogy ha nem tetszik egy megállapodás, akkor egyszerűen nem tartod be és kész. Nem fogok itt becsületfanfárokat zengetni, rettentő praktikus oka van, amiért ezt a hozzáállást mélységesen megvetem: ellehetetleníti a bizalmi együttműködést, hiszen nem lehetek biztos abban, hogy ha megbeszélünk valamit, akkor az be is lesz tartva.

2022. máj. 24. 15:28
 18/39 anonim ***** válasza:
68%
32-34 éves pár vagyunk! Anyós a nyakunkra költözött, mert volt egy stroke.ja! Már felgyogyult, de elmenni nem akar! Az intim együttlet igy nem megoldott! - Nem hajlandó kitenni az anyját (van sajat lakasa) - Én meg felrelépnek legszivesebben! Bűntudatom se lenne...azért nem mentem még félre, mert sajnos szeretem a páromat, és egyelőre képtelen lennék mas férfihez érni! De közben meg tiszta idegbeteg vagyok, amiért "éhezek". 😔
2022. máj. 24. 15:39
 19/39 anonim ***** válasza:
21%

17! Figyelj, én eleve nem is értem a megcsalás koncepcióját! Számomra egy elavult szokás mindössze abból a korból, mikor még nem tudtak biztosan védekezni a terhesség ellen. Csak ezt furcsa módon -már azt, hogy a szexet kivegye a párkapcsolatokból- még a szexuális forradalom se söpörte el.

Csak értsd van akit lelkileg közel érzel magadhoz, és maximálisan megbízol benne, akkor az a te társad, de ez nem jelenti azt, hogy vonzónak is kell találjam! Nekem például életem legnagyobb szerelem egy olyan ember volt aki iránt semmiféle testi vágyat nem éreztem. Én fel is ajánlottam neki, hogy legyünk nyitott kapcsolatban. De nem, mert bele is bele volt nevelve ez a hülyeség, hogy azzal akivel együtt vagyunk akkor szexelni is kell, és én se jöttem be neki. Tehát mindketten vágytunk a másik társaságára, a testére meg nem!

Most van olyan "párom" aki tök jól néz ki meg vonzó meg minden, de emberként egy nulla!

Szóval számomra nevetséges, hogy még mindig ez a dogma így benne van mindenkiben, hogy szexelni csak azzal lehet, akivel "együtt vagy", aztán miért?

2022. máj. 24. 15:49
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

19

Azó simca róla, hogy KELL! csak engem mondjuk a hányinger kerulgetne, ha megtudnám, hogy a férjem egy masik nőt dugott, majd utána velem is volt! 🤮 Az, hogy te igy élsz, teljesen rendben van, de ne csináljunk már úgy, mintha ez normális lenne! Valamint az respect, hogy közlöd előre!

2022. máj. 24. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!