Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a véleményed ha kiderülne, hogy a férjed megcsal egy 10-20 évvel fiatalabb nővel?
Szamomra teljesen mindegy lenne hogy fiatalabb v idosebb
ugyanugy kiraknám a szűrét...
Megcsalas az megcsalas mindegy h kivel...
Szituáció függő. A kapcsolatunk elején semmilyen megcsalást nem toleráltam volna. Most, hogy évekig hozzá se nyúltunk egymáshoz, nem lepődnék meg, megérteném.
Ha pedig ráncos öregasszony leszek, akkor miért csodálkoznék azon, hogy a szép és a fiatal tetszik neki? Szemét dolog a természettől, hogy a nők hamarabb csúnyulnak, a férfinek se jó, a nőnek se. Én megértem a kapuzárásos pasikat.
Milyen szemèt az élet!
A nok gyereket nevelnek dolgoznak eletuk vegeig
folyamatos stressz!persze h szegenyeken hamarabb meglatszik
A pasik elete fele ennyire sem megterhelo legalabbis a legtobbjenek
Milyen jo h felnevelem a kozos gyerekeinket
dolgozom vezetem a haztartast,egy nonek nem kis munka ez.
Aztan a kedves ferjem nyugodtan mehet egy 20 eves csajhoz berakni a cerkat mert en mar nem vagyok jo no??
Ha meg egy no talalna egy fiatalabb pasit vagy egy masikat mar egy budos k.urva!
hogy is van ez?
Tehát azt mondjátok,hogy normális,ha egy férfi abba a kiscsajba lövi a patront,akit 20 éves volt amikor a kiscsaj apukája belelőtte az anyukájába?
Tök normális.
Feszes 20 évesek?
Menj edzőterembe b+és akor 40 felett is feszes lesz a test.
Fura hogy olyat akarnak d-.ugni,akit akkor tolt ki a jóanyja,amikor a srác már javában kupakolt.
Férfiak...kapuzárási pánik szar dolog,de attól még hogy lányod korabelit d-.ugsz,nem leszel menőbb.
Mert lehet hogy te az asszonyt nem látod már szépnek,de lehet hogy egy feszes golyójú nagyfarkú fiatal csődör annak fogja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!