Mi lenne ha kiderülne h. a férje. D egy tőled húszévvel fiatalabb csajjal emailezik?
5-6 éve tart az msn-ezés, fényképküldözgetés, emailezés.
Most derült ki. Amennyit elolvastam, abból annyi derült ki hogy viszonylag ritkán találkoztak a távolság miatt. 400km.
A férjem fáradt volt és nyitva maradt a fiókja. Szexről nem találtam a levelek között, randikról sem, csupán baráti beszélgetéseknek tűnnek, inkább a mennyiséget nem értem.
Hát, ha találkoztak is akkor bajba vagy.
Illetve lesz a férj ha hazaér. Ha van egy kis eszed.
20 év korkülönbséggel? Hát rákerestem facebookon a csajra. Elég csinosdarab. A férjem volt a konzulense a diplománál.
A névsorában is megtaláltam a nevét.
5-6 éve tart? Ha tényleg csak néhány levél, mert mondjuk volt osztálytársa a nő, szerintem nem érdemes nagy feneket keríteni a dolognak. Ennyi idő alatt már lehetett volna több is, ha akarták volna.
Ha esetleg valami plátói vágyakozás a mennyiség magyarázata, akkor azon is elgondolkodnék, hogyhogy ennyi ideje nem vettem észre, hogy a férjemnek hiányzik valami? De persze egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó, lehet, hogy szimplán régi barátok, oszt ennyi.
Mutass a csajról egy képet:D
Mostmár érdekel.
Amúgy nem kell egyből kombinálni. Ha lenne köztük valami, a beszélgetésben is találtál volna erre utaló jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!