Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok róla lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok róla lehetséges lehet hogy a szeretök évek után sem szeretnek egymásba ?

Figyelt kérdés

2022. máj. 22. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Ferjnél vagyok,nos férfi a szeretőm. Egymásba szerettünk kölcsönösen, pedig nagyon nem így terveztük, de most már mindegy, nem csinálnánk vissza. De a 4. hozzaszolast undoritonak találom. A csalast el tudom fogadni, de ezt a hozzaallast nagyon nem. 😒
2022. jún. 18. 07:03
 12/18 A kérdező kommentje:
11# miotta vagytok együtt ?
2022. jún. 18. 08:00
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
3 hónapja, de már a 2. alkalommal kimondtuk, hogy szeretjük egymást. Mi ezt azonnal tudtuk és azóta se változtak az érzelmek. Hosszú távra tervezünk, a házasságok mellett.
2022. jún. 18. 08:23
 14/18 A kérdező kommentje:
13# Mik 8évet voltunk együtt de nekem már nem megy túlságosan megszerettem
2022. jún. 18. 08:49
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Bármi előfordulhat. Értem a problémát.
2022. jún. 18. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges. Nekem van egy fix szeretőm 2005 óta. Van amikor hetekig sem keressük egymást, de van amikor akár mindennap találkozunk és szexelünk.
2022. júl. 11. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
42%

#4-es, nekem is ilyen a szeretőm. Ő szerelmes belém én nem akarok állandó nőt magamnak, csak dugni. Elmondtam neki értelmesen már párszor... Főz rám, bevásárol nekem, kitakarít... csak egy SMS kell és 20p csapot-papot hagyva jön, otthagyja a férjét, a gyerkét.

2 hete sírva hívott fel, hogy a férje így, a férje úgy. Megmondtam neki, erre nem vagyok kíváncsi és rányomtam a telefont. Fél óra múlva nálam volt és térdelt.

2022. júl. 11. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
#17: vannak hulye emberek, tehát hulye nők is, férfiak is. Ebből adodoan hulye szeretők is- de egyb ilyen EQ-val, IQ-val rendelkező nőt hosszú távon kihasznalni- erre Te büszke vagy?
2022. júl. 11. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!