Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok róla lehetséges lehet hogy a szeretök évek után sem szeretnek egymásba ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 09:41
1/18 anonim válasza:
Sztem nem lehetséges. Legalábbis nekem nem menne.
2/18 A kérdező kommentje:
1# Nő vagy férfi vagy?
2022. máj. 22. 17:24
4/18 anonim válasza:
2,5 évig volt a szeretőm, másfél év után szakított a férjével, utána még 1 évig járt hozzám.
Ő már hamarabb szerelmes volt belém, mint ahogy a férjével szakított.
Én sose voltam szerelmes belé, arra kellett csak, amire használtam: nem került pénzbe (szó szerint egy fillérembe se, mert 2,5 év alatt egy szál virágot, vagy egy darab csokit nem vettem neki), házhoz jött, amikor hívtam (másik településen lakik, neki van kocsija és jogsija, nekem egyik sem, nem is akarok), ha épp másikhoz volt kedvem, lepattintottam (fáradt vagyok, melóznom kell) és eszméletlen, mit meg nem tett..... Mondhatnám, hogy az ágyban, de nem csak ott. Bárhol.
5/18 anonim válasza:
Én a forditottjarol tudok. Nagy szerelem de mindkét félnek házastárs, gyerekek otthon. A nagy rózsaszín köd egy idő után elmulik. Tehát a viszony úgy 3 év után elkezdett laposodni. Utána meg ott volt a megszokás de 5 év után vége lett. Mindenki szépen visszatalalt a saját családjához.
7/18 A kérdező kommentje:
6-os nálam is csak mik 8éve voltunk együtt :(
2022. máj. 23. 14:01
8/18 anonim válasza:
Kizárt. Legalább az egyik fél elkezd többet érezni, viszonylag hamar.
9/18 A kérdező kommentje:
8-as férfi vagy nő vagy?
2022. máj. 29. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!