Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt szeretők akik ki tállaltak vagy szeretnének ?
Azt tudnia kell annak a nőnek aki egy ilyen viszonyba kezd hogy mindig ő lesz az örökvesztes harmadik.
Ha kitálalsz, a környezetedben a pasi lesz a "menő" aki levarrta xyt, te meg egy uccsó kis ribi - főleg ha egy házasságot túrtál szét, pláne gyerekekkel..
Én sajnos hasonló gödörben vagyok, de nálam annyiban más hogy én is házas vagyok, nekem vannak gyerekeim,a pasas meg csak szimplán házas. Így nekem még nagyobb vesztenivalóm van, eszem ágába sincs kitálni. Mivel a mienk még nem viszony csak egyszeri baromság volt, még ezen a ponton képes lennék letagadni ha bármi kiderülne, de egy hosszú távú viszonyban olyan sok a támadási felület, hogy nem fogod tudni tagadni.
Én próbálok jelenleg kimászni ebből a dologból. Neked is azt javaslom, hogy szép csendben próbáld meg otthagyni, s remélni hogy mindenki diszkrét marad
Kérdező, pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy széttedd a lábadat az adott faszinak? nem?
Akkor mit is akarsz te borítani. Boritsd magadat.
Ami gerinctelenül kezdődik-úgy is ér véget-mindig.
Senkit nem érdekel, hogy kinek mit akarsz mondani.
Aki szeretőnek áll, tudva, hogy kapcsolatban van az a másik-egy szót ne szóljon.
Voltam a helyedben-sose tettem. Azért mert én is bólintottam.Egykor valamikor. Nem csak a másik.
Ha gerinctelen vagy azt vállald a saját tetted. Azzal nézz szembe. De semmi jogod más családi életébe beletúrni. Érted? Semmi.
Nem te voltál, nem te vagy, és sosem leszel az igazság bajnoka.
És még egy:
Mindenki megfizeti az árat. Te is, én is, és mindenki aki egy ilyenbe volt. Akár mennyire hiszi valaki, hogy megússza-senki nem ússza meg.
Ha akkor nagy arcod volt, mikor a másik háta mögött lépdeltél-most is mikor a következményét viselned kell.
És egy végszó neked:
Értelmes ember életébe, ha egy ilyen dologba belekeveredik 1 db elég neki-hogy soha többé az életbe ne tegye ezt újból, még ha a világ legjobb faszija is lenne következő alkalommal akkor sem.. De annál akinek mindig ilyenje kapcsolatai vannak, ott olyan mélységek vannak, hogy ideje alaposan magába takarítani, ha ember akar maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!