Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak itt szeretők akik ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt szeretők akik ki tállaltak vagy szeretnének ?

Figyelt kérdés
Mesélnetek nekem? Illetve szeretném ha segítenének. Leírnátok tapasztalataitokat és segítenénk egymást tanácsokkal hogy könnyebb legyen esetleg barátnőség is lehet. Ha akarjátok le írhatjátok ide közösbe. Tehát tudtál e róla vagy hazudott a pasi kitálaltál e a barátnőének vagy feleségnek mi lett ez után voltak e gyerekei, hogy és milyen módon tálaltál ki, te vagy esetleg egy barátnőt kértél meg rá és milyen módon, írtál a nőnek vagy személyesen esetleg ha tudod a számát felhivtad vagy megjelentél csak úgy esetleg babát vártál és muszály volt, esetleg beleszoltál a pasid telefonjába.

2020. aug. 19. 21:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Drága szívem . Ha kitálalsz a pasikád mindent tagadni fog,és rád fogja fogni az egészet ,hogy te másztál rá. Illetve utána szóba se fog veled állni. Az asszonykája meg nem fogja elhinni. Mert te csak egy olcsó,ribi ,qva vagy a szemébe más nem
2020. aug. 19. 21:31
 2/19 A kérdező kommentje:
Az elején ő csapott be de ez hosszú sztori. Van bizonyíték rá több is és a napok is megvannak mikor találkoztunk és csak barátnője nem a felesége és semmi veszteni valóm nincs most már... De szeretők levelét várom köszi.
2020. aug. 19. 21:40
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Azt tudnia kell annak a nőnek aki egy ilyen viszonyba kezd hogy mindig ő lesz az örökvesztes harmadik.

Ha kitálalsz, a környezetedben a pasi lesz a "menő" aki levarrta xyt, te meg egy uccsó kis ribi - főleg ha egy házasságot túrtál szét, pláne gyerekekkel..

Én sajnos hasonló gödörben vagyok, de nálam annyiban más hogy én is házas vagyok, nekem vannak gyerekeim,a pasas meg csak szimplán házas. Így nekem még nagyobb vesztenivalóm van, eszem ágába sincs kitálni. Mivel a mienk még nem viszony csak egyszeri baromság volt, még ezen a ponton képes lennék letagadni ha bármi kiderülne, de egy hosszú távú viszonyban olyan sok a támadási felület, hogy nem fogod tudni tagadni.

Én próbálok jelenleg kimászni ebből a dologból. Neked is azt javaslom, hogy szép csendben próbáld meg otthagyni, s remélni hogy mindenki diszkrét marad

2020. aug. 19. 21:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után már szerető se leszel!!!
2020. aug. 19. 21:48
 5/19 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy széttedd a lábadat az adott faszinak? nem?

Akkor mit is akarsz te borítani. Boritsd magadat.

Ami gerinctelenül kezdődik-úgy is ér véget-mindig.

Senkit nem érdekel, hogy kinek mit akarsz mondani.

Aki szeretőnek áll, tudva, hogy kapcsolatban van az a másik-egy szót ne szóljon.

Voltam a helyedben-sose tettem. Azért mert én is bólintottam.Egykor valamikor. Nem csak a másik.

Ha gerinctelen vagy azt vállald a saját tetted. Azzal nézz szembe. De semmi jogod más családi életébe beletúrni. Érted? Semmi.

Nem te voltál, nem te vagy, és sosem leszel az igazság bajnoka.

2020. aug. 19. 21:57
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
5+ Értelmes, okos feleség ignorál téged. Azt kaptad amit érdemeltél.Ez a gyümölcsöd.
2020. aug. 19. 21:59
 7/19 anonim ***** válasza:
36%

És még egy:

Mindenki megfizeti az árat. Te is, én is, és mindenki aki egy ilyenbe volt. Akár mennyire hiszi valaki, hogy megússza-senki nem ússza meg.

Ha akkor nagy arcod volt, mikor a másik háta mögött lépdeltél-most is mikor a következményét viselned kell.

2020. aug. 19. 22:06
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Szeretőként mondom neked, hogy ne tálalj ki, attól senkinek nem lesz jobb, neked sem, mert az biztos, hogy nem fog téged választani. Megértem, hogy csalódott voltál, ha az elején ő hazudott neked, de ha jól sejtem, utána mégsem szakítottad meg a kapcsolatot, valószínűleg úgy folytattad, hogy már tisztában voltál a helyzettel. Gondold át, mi értelme lenne asztalt borítani? Egy kicsinyes bosszúval csak magadnak ártasz, neki biztosan nem. Lépj ki belőle emelt fővel, amíg tudsz, így is mindenki téged hibáztat majd, ne adj rá még több okot.
2020. aug. 19. 22:08
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

És egy végszó neked:

Értelmes ember életébe, ha egy ilyen dologba belekeveredik 1 db elég neki-hogy soha többé az életbe ne tegye ezt újból, még ha a világ legjobb faszija is lenne következő alkalommal akkor sem.. De annál akinek mindig ilyenje kapcsolatai vannak, ott olyan mélységek vannak, hogy ideje alaposan magába takarítani, ha ember akar maradni.

2020. aug. 19. 22:16
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem fogsz belőle jól kijönni, így nem javaslom.
2020. aug. 19. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!