Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házasodni szeretnének, azok többnyire nagyon aprólékosan megtervezik az esküvő részleteit?
Kábé 20-an voltunk, a két családból a legközelebbi rokonok, anyakönyvvezetőnél összeházasodtunk, majd otthon nálunk (városi lakás) volt svédasztal, dumáltunk-elvoltunk 2-3 órát, majd ment mindenki haza.
Ha 50x házasodnék, akkor is így csinálnám.
Ki így, ki úgy.
Nyilván akik évek óta együtt élnek 30+ évesek és van 2 gyerekük, ott kevesebb a hajcihő, mint egy olyan fiatal párnál, akik jószerivel most kezdik csak az életet. Persze függ a szülők anyagi helyzetétől is, mert ezt 99%-ban ők fedezik.
Első három különböző válasz és egyik sem hasznos?
Hát ez meg hogy lehet? :D:D:D
Tervezést mindenképp igényel, de hogy ki mennyire, az teljesen egyedi. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, erre nincs szabály.
(Nekünk 54 fő jött el, 8 hónapig szerveztük)
Ez a limuzinos példa olyan szempontból hülyeség, már bocsi, hogy egyikkel se lehet spontán utazni. Most vagy eltervezed, és rendelsz egyet hónapokkal előre, vagy gyalog mész.
Mi nem toltuk túl, székszoknya pl nem volt, de ezt is el kellett tervezni, hogy NE legyen...
Elég sokféle embertípus van..
Sokáig virágüzletben dolgoztam. El sem hinnéd némelyik ember milyen pitiáner dologból mekkora ügyet csinál.
20x bejön pontosítani..mintát hoz a ruha anyagából meg a cipőn levő strasszokat hasonlítgatja a nálunk levő díszítő elemekkel, hogy minden mindennel passzoljon..viszi a fodrásznak a sok kacatot aztán a meghívósnak..és az őrületbe kergeti az összes szolgáltatót a minden egységes legyen elvárással.
Meg csomó értelmetlen marhaság..amivel ki akarnak tűnni..
Szép, ha a dolgok össze vannak hangolva, de a köröm díszítés, meg a cipő színe meg az éttermi asztal terítője nem feltétlen kell, hogy 100%-os összhangban legyen a párt szállító autó felnijével..
Ilyenekre gondoltam, mint a 9-es is írt, hogy többen ennyire is képesek részletezni, hogy minden milliméterre stimmeljen. Nincs vele gondom, ha valakinek így jó, én ennyire nem vagyok aprólékos. De biztos vannak, akiknek nagyon is számít, hogy minden pontosan a helyén legyen. Elvégre normális esetben egyszer van ilyen az embernek, miért ne adná meg a módját.
8-as: a kocsit is jó előre le kell foglalni, de a példát arra írtam, hogy nekem mindegy lenne, ha kocsin mennénk, vagy akár gyalog. De más meg másképpen gondolja és lehet hogy ez neki lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!