Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házasodni szeretnének, azok többnyire nagyon aprólékosan megtervezik az esküvő részleteit?
9es vagyok..az a meglátásom, hogy az ilyen emberek annyira a külsőségekben élnek, hogy semmi más nem számít..
Olyan mértékben stresszelnek azon, hogy még a szélirány is megfelelő legyen, mintha maga a házasság nem is számítana..
Egyszer a tulajdonos ismerőse ment férjhez..valami puccparádé felhajtás volt az egész..
Az esküvő előtti este fél 11 kor sírva hívott fel hogy mégsem lesz jó a fehér rózsa, hanem az ekrü a csokorba...mert (nem is lényeg az indokolás)
Annyit mondtam neki, ha találnék egy olyan ember akihez hozzámennék és el is venne, akkor az sem érdekelne, ha nem lenne virág a kezemben. Hidd el hogy ezen nem fog múlni jó lesz e a házasságod és szerintem az fontosabb, mint a virág színe. Különben is aludnod kéne, nem bömbölni, mert sz@rul fogsz mutatni a képeken.
Sajnos meg kell tervezni, mert nem tervezi meg helyetted más. Az viszont már a páron múlik, hogy mekkora felhajtást akar, illetve mennyire rugalmas, ha valami nem megoldható vagy túl drága.
Hogy egy példát mondjak, amikor az étterem megkérdezi, mi legyen a menü, nem mondhatod azt, hogy midegy, neked kell eldöntened. Persze a tudnak neked annyiban segíteni, hogy más esküvők menüjét megmutatják, de neked kell tudnod, hogy nálatok mi a szokás, a vendégeid mit szeretnének, van-e aki nem ehet valamit, stb. Másik oldalról, ha konkrét elképzeléssel érkezel, akkor lehet, hogy azt nem tudják megvalósítani, mert pl a szakács nem szokott ilyet készíteni, vagy hogy ennyi főre nem is lehet, vagy megvalósítható ugyan, de mivel ritka és drága hozzávaók kellenek hozzá, ezért már nem éri meg. Egy lazább pár ilyenkor megvonja a vállát és áttervezi, egy kevésbé laza 'az-én-esküvőm-legyen-tökéletes' típusú pár valószínűleg veszekedni kezd.
Én a magam részéről azon voltam, hogy minél hamarabb összeköthessem az életem a pármmal, így gyorsan, és hatékonyan szerveztünk. Szolgáltatók mennyiségét minimalizátuk (helyszín/étterem/szállás egyben, dekoros csinálta a csokrom is, ceremóniamester nem volt, mert kevesen voltunk, stb.), és igazából semmivel nem töltöttünk túl sok időt. Nem lett minden "tökéletes", pl. nem volt valami régi/új/kölcsön/kék, és a csokromban sem olyan virágok voltak, amilyet eredetileg szerettem volna, de nem keseregtem rajta sokat, örültem, hogy végre házasok lettünk. :)
18 "Valószínű, hogy hasonlóan állnak hozzá az emberek az esküvőjükhöz, mint más ünnepekhez, eseményekhez az életükben. Van, aki nem csinál nagy ügyet belőle, van, aki előtte vagy egy évig tervezi. "
Ebben nagyon igazad van, én írtam a 17-es választ és pont az ellenztéted vagyok, nem igazán veszek komolyan egyetlen ünnepet sem, mert egyik hagyomány se igazán fontos számomra. A saját kis hagyományainkat sokkal többre értékelem a hagyományos ünnepeknél. Eddig bele se gondoltam az összefüggésbe, de tényleg így van ahogy mondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!