Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok és össze szeretnék költözni a párommal de a szüleim hallani sem szeretnének erről. Miért?
Nos az a helyzet,hogy én 19 éves vagyok a párom 23 még egy évig tanulok a párom már dolgozik és én is dolgozom a suli mellett, páromnak saját lakása van.Soha nem voltam egyetlen szórakozóhelyen sem és ha szülinapra is mentem már nyolcra otthon kellett lennem.
A nagyszüleim neveltek még azt is meg akarják szabni, hogy mikor találkozzunk és meddig szülői felügyelet mellett.
Említettük nekik, hogy legalább hétvégén had legyünk együtt hát szó sem lehet rola. Arra a döntésre jutottunk,hogy hozzá költözök említettem itthon az volt rá a válasz hogy ha elmegyek soha többet nem jöhetek vissza és rendőrséggel fenyegetőznek.
18 elmúltam és ha rám hívnák a rendőröket haza vihetnek vagy nem foglalkoznak a dologgal
Igen a nagyszüleim.
Nagyim 18 volt papám 32
Én mennék a páromhoz. Régóta együtt vagytok, ők meg úgy kezelnek, mint egy óvodást, sajnos tudom, milyen az ilyen, én is ebben élek 23 évesen.
Nem értem, mire fel ez a nagy tiltás. Ha pénzben és minden másban meg tudjátok oldani, költözz. A rendőrök őket röhögik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!