Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők miért nem értitek meg, hogyha szeretne veletek lenne?
Amiért a párjuk is érdemesnek tartja ugyanezt tenni, miközben tudja, hogy mással kefélnek.
Az emberek hülyék és reménytelenül optimisták... Majd utólag rájönnek, addig semmilyen szó vagy tanács nem ér semmit. Tapasztalatból mondom, van kapásból 6 ilyen ismerősöm. Ahányszor jót akartam, még mindig én voltam a szemét és az, aki ezt "nem értheti"... :)
Nem minden szeretői kapcsolatra húzható ez rá amiről írsz. Van amikor mindkét fél foglalt, emellett alakul ki szeretői viszony amitől egyikük se akar többet.
Olyan is lehet,hogy ugyan egyedülálló az egyik fél, de nem szeretne tartós kapcsolatot, megelégszik egy jól működő szexkapcsolattal.
Vagy: mindkét fél egyedülálló, nem terveznek egyelőre tartós kapcsolatot, de szexre szükségük van amit egymással meg tudnak élni.
Akkor problémásabb ha az egyik fél többet szeretne mint a másik. Ezért jó ha valaki az érzelmei mellett racionálisan is gondolkodik, és egyértelmű,hogy egy ilyen kapcsolat maximális őszinteséget érdemel.
De hisz szeret. Azért szerető a neve. O.o
Miért pazarlás? Hisz szeret és szeretve van, élmények, tanulás, miközben általában nyitott a más lehetőségekre. Ez ssehigy se elpazarlás, max felesleges lehetne, de pazarlás nem, mert nem zárkózik el semmitől se.
Egy ember miatt* A másik oldalon a férfi van, aki felé ugyanúgy kérdezheted ezt, szóval ember miatt, nem férfi vagy nő miatt.
Ismétlem, szereti, ezért szeretőjeik egymásnam.
Mikor összejöttünk a férjemmel, mindketten házasok voltunk, majd elváltunk. Persze oltogattak engem, hogy ha a feleségét otthagyta miattam, engem is ott fog hagyni. Nem így lett.
72N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!