Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretők szoktak beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretők szoktak beszélgetni majdnem minden nap?

Figyelt kérdés

Újabban a szeretőm többször ír nekem, érdeklődik felőlem, hogy vagyok stb.. elmilette h napközben is eszébe jutok.

Ti beszélgettek a szeretőtökkel, vagy csak sex és megy mindneki az útjára? Csak akkor beszéltek, ha talit egyeztettek?

2019. ápr. 24. 10:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Szoktunk minden nap. Egy munkahelyen dolgozunk, találkozni is szoktunk.
2019. ápr. 24. 11:00
 2/23 anonim ***** válasza:
16%
Minden nap beszélünk többször is, szeret én szeretem
2019. ápr. 24. 11:09
 3/23 anonim ***** válasza:
37%
Szerető, nem szimpla szexpartner, szóval igen. Nem telik el úgy nap, hogy legalább pár szót ne váltanánk, tudunk egymás napjairól, nehézségeiről, fontosabb életeseményeiről. Összességében inkább egy jó barátság, mint bármi más, pár havonta szexszel kiegészülve.
2019. ápr. 24. 11:21
 4/23 A kérdező kommentje:
Itt sokan hangoztatják h a szerető csak szexre van.. Ha érez vmit a másik, akkor kuka, mert borulhat a bili.. Most akkor mégsem..? Én érzek iránta vmit, de direkt nem írok neki én, hogy ne erősödjön a dolog. Nálunk nagyon necces a dolog, mindig max fel óránk van. Mi is tudunk egymásról mindent.
2019. ápr. 24. 11:23
 5/23 anonim ***** válasza:
23%
Persze, mindennap beszélünk egymással üzenetben.
2019. ápr. 24. 11:34
 6/23 A kérdező kommentje:
Én a lebukás miatt nem írok neki, ti nem féltek h érzelmek lesznek belőle?
2019. ápr. 24. 11:46
 7/23 A kérdező kommentje:

Vagy nem érzitek h felesleges szerelmesnek lenni ha úgy sem valtok/szakitotok a kapcsolatotokban?

Nálunk ez most jó darabig tuti nem fordul elő (válás) én úgy érzem kicsit már beleszerettem...

Szex előtt picit beszélgettünk, utána is pár perc, de mindig sietni kell. Beszélgetni telefonon szoktunk vagy ha egy társaságban vagyunk. Elég érdeklődő, reméltem h legalább ő nem lesz szerelmes,meg nem is gondoltam,a pasik nem lesznek sűrűn szerelmesek... Sőt, azt mondta ha egyikünk részéről szerelem lenne, akkor szünet (én nem szóltam az erzeseimrol) nem érzem h nekem kéne szünet... Emiatt nem vagyok itthon sem más. Havi 3 sex van. Heti 2-3x telefon és másik napokon irogatunk kicsit. De nagyon félünk a lebukás miatt, így tényleg kevés beszélgetésre jut esély, sexre is kevés.

2019. ápr. 24. 11:54
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Ez elég gáz. Álltalában még a férfiak is nem csak szexre keresnek szeretőt, hanem lelki feltöltődésre is. Nem igaz, hogy a férfiak érzelmek nélkül is simán megdugnak mindenkit. Max 1-2-szer kipróbálják de ha nem jön valami plusz akkor inkább kiveri magának
2019. ápr. 24. 12:18
 9/23 anonim ***** válasza:
25%

Ez mindig a másiktól függ mit igényel.

Volt akivel tényleg csak szex. Végén megbeszélve a következő tali ideje, addig semmi.

Volt olyan, akivel naponta 1-3 órát kellett beszélgetni és szex előtt megint csak 1-2 óra beszélgetés. Érzelem alakul, véget kell vetni. Olyankor az ember változik, változik a viselkedése. Gyorsan kiszúrja az ilyet az ember párja.

2019. ápr. 24. 13:55
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Hetente többször chatelünk, de nem minden nap. Viszont csak a szex a téma. Semmi személyes. Nem tudunk egymásról szinte semmit. Tudom, hogy van párja, tudja, hogy van családom, de ennyi. Havi egyszer jut idő kb. Szexre, max fél óra. Gyakran hangoztatja, hogy imád,egész nap rólam fantáziál, de ez nyilvánvalóan nem szerelem. Részemről sem, pedig egész nap eszemben van. Nem lehet szerelem, hiszen nem ismerjük egymást, nincs mit szererni.
2019. ápr. 24. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!