Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretők szoktak beszélgetni majdnem minden nap?
Újabban a szeretőm többször ír nekem, érdeklődik felőlem, hogy vagyok stb.. elmilette h napközben is eszébe jutok.
Ti beszélgettek a szeretőtökkel, vagy csak sex és megy mindneki az útjára? Csak akkor beszéltek, ha talit egyeztettek?
Vagy nem érzitek h felesleges szerelmesnek lenni ha úgy sem valtok/szakitotok a kapcsolatotokban?
Nálunk ez most jó darabig tuti nem fordul elő (válás) én úgy érzem kicsit már beleszerettem...
Szex előtt picit beszélgettünk, utána is pár perc, de mindig sietni kell. Beszélgetni telefonon szoktunk vagy ha egy társaságban vagyunk. Elég érdeklődő, reméltem h legalább ő nem lesz szerelmes,meg nem is gondoltam,a pasik nem lesznek sűrűn szerelmesek... Sőt, azt mondta ha egyikünk részéről szerelem lenne, akkor szünet (én nem szóltam az erzeseimrol) nem érzem h nekem kéne szünet... Emiatt nem vagyok itthon sem más. Havi 3 sex van. Heti 2-3x telefon és másik napokon irogatunk kicsit. De nagyon félünk a lebukás miatt, így tényleg kevés beszélgetésre jut esély, sexre is kevés.
Ez mindig a másiktól függ mit igényel.
Volt akivel tényleg csak szex. Végén megbeszélve a következő tali ideje, addig semmi.
Volt olyan, akivel naponta 1-3 órát kellett beszélgetni és szex előtt megint csak 1-2 óra beszélgetés. Érzelem alakul, véget kell vetni. Olyankor az ember változik, változik a viselkedése. Gyorsan kiszúrja az ilyet az ember párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!