Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg bíztok a másikban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bíztok a másikban ebben a világban?

Figyelt kérdés

Sosem leszek boldog. Annyit csalódtam már, hogy nem tudom elhinni, hogy van olyan, akiben meg lehet bízni.

Aki titkon nem beszélget, flörtöl mással, nem ácsingózik más után, nem találkozgat mással, nem csal meg.

Sokan ebben a hitben élnek, “Az én párom nem olyan, annyira szeret engem…” ohh, hát persze. Hány olyan kapcsolat van, ahol a másik észre sem veszi, hogy át van b*szva!

Hogyan vagytok boldogok és nyugodtak?

2022. máj. 21. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Én kicsit a kommented alapján úgy látom, magadból indulsz ki.

"Alapjáraton képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek elég 1, figyelem egyfelől, minden egyéb. Kell a titok, az izgalom, a flört."

Ha te sem tudsz monogám kapcsolatban megmaradni, hogy tudnád hinni, hogy mások igen?

Én hosszú ideje vagyok hűséges a férjemhez, boldog is vagyok. Így el tudom hinni, hogy ő is képes rá.

Amíg ezt nem teszed rendben MAGADBAN, nem is érdemes tartós kapcsolatban élned.

2022. máj. 22. 06:56
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Sosem szabad teljesen megbízni senkiben sem! Csakis magára számíthat az ember - de olykor még magában is csalódik!

Sok ilyet hallok, látok én is. Sokan vakon megbíznak a párjukban, aki ezt több éven át több partnerrel kihasználja. Nyitott szemmel kell járni! A megcsalás lehetősége mindig fennáll.

Viszont volt nekem is olyan hosszú kapcsolatom, ahol biztosan nem csalt volna meg a lány. Nem is mert szólni, ránézni senkire sem. Tőlem függött.

2022. máj. 22. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Fektessetek le alapszabályokat. Mondjuk bármikor el lehet venni a a másik telefonját egy órára , és azt néz meg amit akar. Akinek nincs rejtegetni valója az nem fog kiakadni. Akinek van az ki fog. Aki meg profi , azt ígyse úgyse éred utól. Bárcsak lenne egy ilyen kapcsolatom.
2022. máj. 23. 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 100%-osan bízom a férjemben, bàr mióta beléptem a facebook asszonysutyorgók csopijába kezdek meginogni annyi a rèm story 😂😂😂 azt hiszem ideje lenne kilépnem
2022. aug. 8. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!