Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bíztok a másikban ebben a világban?
Sosem leszek boldog. Annyit csalódtam már, hogy nem tudom elhinni, hogy van olyan, akiben meg lehet bízni.
Aki titkon nem beszélget, flörtöl mással, nem ácsingózik más után, nem találkozgat mással, nem csal meg.
Sokan ebben a hitben élnek, “Az én párom nem olyan, annyira szeret engem…” ohh, hát persze. Hány olyan kapcsolat van, ahol a másik észre sem veszi, hogy át van b*szva!
Hogyan vagytok boldogok és nyugodtak?
Olyan nő van megcsalva, aki napi 5x szexel a párjával, gyönyörű és olyan férfi is meg van csalva, aki minden figyelmét a párjának szenteli, fizet mindent, stb. Ez nem miden ugye?
Mindenkinél van jobb, izgatóbb állandóan.
Én jelenleg egyedülálló vagyok, de úgy gondolom, hogyha nincs meg egy kapcsolatban a bizalom akkor kár is belekezdeni. A kérdés már csak az, hogy alapból bizalmatlansággal mérgezed a kapcsolatokat vagy csak akkor bizalmatlankodsz, ha okot adnak rá?
Rosszul tud ám esni, ha minden alap nélkül megkérdőjelezik a másik bizalmát.
Én úgy vagyok boldog, hogy tudom, én sem vagyok helikopter... Nemcsak a partnereimben, de magamban is csalódtam az elmúlt években, sőt tudom, hogy csalódást is okoztam, nem keveset.
Ez nem valamiféle önostorozás, de amikor az ember rájön, hogy senkinél sem jobb, és nincs joga várni a tökéletes társra meg a tökéletes párkapcsolatra... Na abban van valami felszabadító.
"Hogyan vagytok boldogok és nyugodtak?"
Erre csak az a 100%-os recept ha egyedül vagy. Saját magadat nem csalod meg, saját magadban megbízol, magadat nem vered át, magadnak nem hazudozol, nem csinálod ki magad lelkileg. Ez az egy biztos recept van.
Ha már belekezdesz egy párkapcsolatba, akkor már lesz rá egy bizonyos % esély, hogy valami nem fog működni. De természetesen senki nem úgy áll egy kapcsolathoz hogy nem fog működni, hanem úgy hogy bizalmat szavaz a másiknak. Jobb esetben ezt a másik fél értékelni tudja. Rosszabb esetben pedig eljátssza a bizalmadat. Olyan ez mint az orosz rulett.
Úgyhogy én is egyedül vagyok, az a biztos. :)
#6: Nem csak megcsalásról lehet szó, hanem bármi miatt csalódhatsz a másikban. A bizalmat sok dolog miatt elveszítheted.
Pl. ha két aszex van egymással kapcsolatban akkor biztos nem azt lesz a gond, hogy az egyik félrelép valakivel, de az mondjuk előfordulhat hogy ha az egyiket megműtik és tartósan beteg lesz (elveszíti a munkáját), akkor a másik nem fogja ápolni hanem lelép. Ez csak egy sarkított példa volt, ne vegye senki magára. Nem csak megcsalás miatt lehet elveszíteni a bizalmat a másik iránt, hanem ezerféle dolog miatt (hogy bánik veled, hogy illeszkedik be a családodba, pénzügyekkel kapcsolatban stb).
Aki félre megy, amellett bárki lehet mindegy...mert ilyen.
Én is csalódtam sokat és? Most állandóan legyek bizalmatlan?
N 30
A férjemben bízom. Igaz, soha nem is kellett csalódjak, mert ő az első komoly kapcsolatom. Lehet ha már csalódtam volna, akkor nem tudnék.
De jó, hogy tudok, mert ő megérdemli. Tudom, hogy soha nem csalna meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!