Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet úgy együtt élni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy együtt élni,hogy nem bizol a másikban?

Figyelt kérdés

Megcsalás után együtt vagyunk,de bárhová megy mindig bennem van,hogy nem mond igazat. Szeretem őt,megbeszéltük a dolgokat,együtt maradtunk.

Fog ez az érzés egy idő után változni? Főleg olyanok valaszára lennék kíváncsi,akik hasonló helyzetben vannak.

2022. máj. 14. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is most csaltak meg! Mi is újrakezdenénk, de bennem is ez az érzés van, hogy soha sem fogom ezt megbocsájtani, és hogy a bizalom már örökre elveszett.

Akkor nem is érdemes belefogni?

2022. máj. 15. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Lehet, de sok idő kell hozzá mire újra felépül a bizalom.

Nálunk most van a 4. éve hogy megcsalt, mostanra már megbízom benne.

Nem 100%-ban,de 99-ben.Ezzel már együtt tudok élni,és nem bántam meg

hogy adtam neki új esélyt.

2022. máj. 18. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12es , hát elismerésem. Mindent eltudnék viselni, tényleg, kitartó vagyok, de a megcsalást és az erőszakot, azt nem.
2022. máj. 18. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt így kategórikusan kijelenteni,mert minden ember és minden kapcsolat is nagyon más.Ha mindkét fél még szereti a másikat, az

sokmindenen átsegíti őket.Nyilván egyszer van ilyen az életben, második

esély nincs.

2022. máj. 18. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 Örülök, hogy neked sikerült! Akkor mégis van remény, hogy sikerülhet!
2022. máj. 18. 12:39
 16/17 anonim ***** válasza:
A megcsalás körülményei sem elhanyagolható szempont azért. Talán meg is lehet bizonyos szintig érteni egy ilyen kialakult helyzetet. Viszont ami a bizalmat illeti, az a baj hogy nemcsak az aktuális partnerben nem tudsz bízni, hanem a következőben sem fogsz annyira. Ennek az az oka hogy a kapcsolat értékességében nem hiszel már egy ilyen eset után. Ebben vagyok, én sem bízok úgy benne mint előtte, és másnak se tudnék. Nagyon kemény egy dolog ez, többször gondoltam arra, hogy 1x megteszi miért ne tenné meg máskor is? + jóval nehezebb lesz lebuktatni... Elmúlik-e? Fogalmam sincs, de talán nagyon lassan kezd el felkúszni a bizalmi index.
2022. jún. 9. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment,de megbeszélni sem lehetett már.Ilyenkor màr nincs értelme erőltetni.
2022. jún. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!