Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm együtt aludt valakivel?
Figyelt kérdés
Még fél évvel ezelott a baratnom elment messzire dolgozni 3 honapra. En nagy bizalommal voltam fele es vartam ra.
A munkahelyen osszebaratkozott egy masik sraccal es egy szallason is laktak meg masokkal egyutt. A 3. Honap vege fele viszont egy buli utan egyutt aludt a sraccal. En ezt csak most tudtam meg, mert feltunt hogy a srac zaklatja. Meglattam az uzenetek kozt egy kozos kepet az agyban. Az uzenetek alapjan nem tortent semmi es csak egyszer volt ilyen. A srac zaklatja miota eljott es tobbszor tudatta hogy tobbet akar. Az eset utan a baratnom azt mondta hogy tobbet nem beszel vele es hogy nem tortent semmi tobb. Eskudozott meg sirt is, de nem tudom mi van.
Szerintetek mit csinaljak?
2022. febr. 9. 08:22
1/14 anonim válasza:
Tiltsátok le a gyereket és mondd meg a barátnődnek ha mégegyszer meglátod őt valahol vele beszélni vagy írkálni, akkor mehet hozzá.
2/14 anonim válasza:
Én nem tudom,de az a közös kép az ágyban,sokat elmond.
3/14 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én csak úgy poénból nem szoktam közös képet csinálni idegen pasikkal az ágyban....de biztos van aki igen 🤔
4/14 Lazy Lover válasza:
Hagyjuk már hogy csak együtt aludtak.... Én azonnal szakítanék vele ha szeretek valakit nem fekszek együtt egy férfival
5/14 anonim válasza:
Ha a barátom aludt volna egy nővel, akivel még közös képet is csináltak az ágyban, hát alaposan megrendülne a bizalmam... Sztem volt ott más is sajnos.
6/14 anonim válasza:
Hát én személy szerint aludtam egy ágyban a barátnőmmel meg a pasijával, aztán mégse toltunk egy édeshármast.
7/14 anonim válasza:
Együtt aludt más pasassal és nem tudod mit csinálj? :D :D Ne legyél már ekkora lúzer...
9/14 anonim válasza:
Szerintem más is történt ott. Kb 99%
N
10/14 anonim válasza:
Tilt/töröl➡️továbblép➡️keres normális hűséges nőt. Vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!