Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, akit megcsaltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit megcsaltak/megcsalta a párját, kiderült, és mégis együtt maradtak?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Nő vagyok, első nagy szerelmem volt, megcsalt, de "megbocsátottam". Valójában sosem tettem túl magam rajta, előtte is sejtettem, csak tagadtam magam előtt, majd ezután is folyamatosan csalt engem, és votak más problémák is. Megelégeltem, és végül kidobtam, áldom érte az eszem. Ilyen kapcsolatban nem szabad benne maradni. Azóta zéró tolerancia.
2022. ápr. 22. 14:10
 2/4 anonim válasza:
58%

Terhesen léptem félre egyetlen egyszer, csak szex volt, semmi más. A párom távol volt, bennem meg dúltak a hormonok, nem bírtam magammal.

Rögtön elmondtam a páromnak, megbeszéltük, megértett, megbocsátott. Ennek már 4 éve, azóta sincs semmi problémánk.

2022. ápr. 22. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem megcsaltak majdnem szétmentünk de együtt vagyunk, viszont ez az ügy nem múlik el nyomtalanul, sokszor feljön bennem hogy mit tett és félek ha képtelen vagyok rajta túltenni magam én szakítok. Viszonylag friss a dolog még, nem tudom mennyi idő kell ennek hogy elrendezzem magamban.
2022. ápr. 27. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én megcsaltam a legutolsó exemet (egyszer). Nem kiderült, megmondtam neki. Együtt voltunk még több, mint két évig.
2022. ápr. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!