Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy együtt élni,hogy nem bizol a másikban?
Figyelt kérdés
Megcsalás után együtt vagyunk,de bárhová megy mindig bennem van,hogy nem mond igazat. Szeretem őt,megbeszéltük a dolgokat,együtt maradtunk.
Fog ez az érzés egy idő után változni? Főleg olyanok valaszára lennék kíváncsi,akik hasonló helyzetben vannak.
2022. máj. 14. 13:09
2/17 anonim válasza:
Nem. Mindig benned lesz, nem lesz nyugtod és tegyük fel h ezentúl mindig hűséges lesz (őszintén ketlem de tfh), benned viszont örökre lesz bizonytalanság és a végén meg ez fogja tönkretenni.
3/17 anonim válasza:
Legalább már elérte, hogy vele maradj és egy kevés kivárás után csinálhatja tovább!😉🤭
4/17 anonim válasza:
Lehetni lehet,csak nem érdemes.
5/17 anonim válasza:
3. vagyok
Keress valakit akiben bízhatsz!
6/17 anonim válasza:
Nekem akárki akármit mondhat, de ha valaki szereti és tiszteli a másikat, akkor nem fogja megcsalni. Nyilván van az az 1%, amikor van rá nyomós ok, amit még meg is érték de 99%-ban csak üres duma minden.
7/17 anonim válasza:
Mint a példád is mutatja, lehet. Mivel nem bsztad ki oda, ahová kellett volna, így elfogadtad a helyzetet.
8/17 anonim válasza:
Ha maradtál mellette, azt jelenti, elfogadtad, hogy ő félreléphet.
Mi 9 hónap után újrakezdtük a kapcsolatot, bàr mindketten esküdöztünk otthon , csak egyszeri megbotlás volt.
Már együtt élünk.
10/17 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Évek után sem múlik el a bizalmatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!