Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ruha vásárlás olyan mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruha vásárlás olyan mint a megcsalás?

Figyelt kérdés

Ma munkahelyen szóba jött a megcsalás témája,és az egyik férfi kollégának olyan elképzelése van a megcsalásról,hogy néztem egy nagyot,és én nem tudom ezt az egész dolgot hova tenni,mert valahol picit belegondolva van benne valami,de közben valahogy mégsem. A kedves kolléga szerint a férfiaknál a megcsalás pontosan ugyanúgy zajlik,mint a nőknél a ruhavásárlás.

Elmélete: a nők állandóan panaszkodnak,hogy nincs mit felvenniük, közben tele van a szekrény...na igen,de mivel az 2-3 vagy több éves megunt, kikopott elnyült unalmas kifakult darabokkal,ezért nő elmegy a plázába csak nézelődni,de tudja nagyon jól,hogy otthon van kismillió 1 ruha amit feltudna venni,de nem! mégis hajtja az izgalom a vágy,hogy új darabhoz jusson. Üzletről üzletre jár, nézi keresi a jobbnál jobb darabokat majd megpillantja a legszebbett, nézi,nézi majd vacilálni kezd megvegyem ne vegyem,sokáig szemem vele, az izgalomtól csak mégjobban fokozodik benne a vágy és úgy dönt igen akarom. Felprobálja,haza viszi pár alkalom után mi lesz a sorsa ugyan az mint a többivel unalmas ruhadarabbá válik és újra kezdődik a vágy a kaland,hogy új ruha után nézzen.

A kolléga szerint pontosan ugyan így működnek a férfiak,és még hozzá is tette azt,hogy a régi unalmas darabot ki lehetne egészíteni izgalmas új kiegészítőkkel ha nagyon akarná a nő,de nem fogja minek,mert neki mindig az új ruha kell,és igazából nem is az új ruha hanem maga az érzés,hogy a tiéd lehet.

Nem írom le szerintem mindenki fejében ott van a megcsalás sztorija.

Ki mit gondol erről ?

2022. ápr. 30. 02:53
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Van benne valami. Csak az kimaradt, hogy vannak olyan nők akik valamikor megtalálták azt a 100%ban pamut, csinos, divatos, kényelmes ruha darabot amiben akkor is komfortosan érzik magukat ha csak topisan, smink nélkül otthon el netflixeznek és akkor is felveszik amikor színházba, vagy bulizni mennek. Ez a ruha a legjobb dolog ami történhetett velük, mert mindig minden körülmények között ott van neki. Igen néha nezelodik a plázában de még sem fordul a fejében felprobalni, hazavinni a dolgot mert szereti azt az egy ruhát ami otthon várja a szekrényben. Lehet hogy van rajta néhány folt, szakadás, és már nem olyan feszes mint 25évesen de az életet le szeretné élni ezzel a ruhával.

33/F

2022. ápr. 30. 03:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazán jó ruhadarabot az ember addig hord, míg le nem esik róla. Ami szar, azzal meg mindig kételyei vannak, egyik nap jól áll, másik nap undorító.
2022. ápr. 30. 04:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Itt szó szerint értettem a kérdést és inkább a nők féle irányul,hogy szerintetek tényleg olyan érzés a férfiaknál a megcsalás mint amikor mi valóban vásárolhatunk mert nincs mit felvenni
2022. ápr. 30. 05:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Férfiak véleménye is érdekel,hogy tényleg olyan érzés elcsábítani egy nőt amit kifejtettem

Magam az érzés érdekel

2022. ápr. 30. 05:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez a példa nagyon sántít.

Még ha elvonatkoztatok is attól, hogy kevés ismerősömnek van arra ideje, hogy így vásároljon, akkor is.

Ruhából eleve több van, ez egy használati darab. Ráadásul nem bántódik meg, ha veszel még egyet. Szerintem, ha a kapcsolata lenne a tét, akkor sok nő nem venne ruhát (sőt, azt gondolom, hogy sokan pont a kapcsolatuk érdekében vesznek).

A párodnak viszont hűséget ígértél.

Szóval a mechanikája lehet azonos a dolognak, de a motivációja, a súlya és az önuralom nem.

Illetve meg lehet törni ezt a kört. Ha az elején tudatosan nem foglalkozol azzal, hogy tetszik neked valaki, hazamész és jó programokat szervezel. Erre mondják a katolikusok, hogy a megcsalás döntés kérdése, mert lehet bármennyire is szép egy nagyon drága ruha, ha nem megyek a bolt közelébe sem többet, akkor egy idő után megveszi más és már nincs kísértés.

2022. ápr. 30. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A régi ruhának nem esküdtél meg, hogy hű leszel hozzá, valamint a régi ruhának nincsenek érzései.

Ellenben az asszonynak hűséget ígértél és fájdalmat okozol.

2022. ápr. 30. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
A kollégád egy idióta
2022. ápr. 30. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!