Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék tanácsot? Félreléptem...
Figyelt kérdés
Nos...a történet annyi, hogy van egy 4 éves kapcsolatom. Nem sokára össze költözünk a párommal. Maga a kapcsolat nem rossz, igazából szeretünk együtt lenni, vannak közös programok, jó a szex is...viszont az elmúlt időben a párom elhanyagolt engem. Nem kicsit... Én kértem a változást, szóvá tettem többször is, hogy ez nem annyira jó nekem, de hiába, mintha meg se hallotta volna. Kiborultam, meguntam, hogy könyörgök a figyelméért. Ezerszer próbáltam megbeszélni, hogy háttérbe szorít. (Leszögezném nem egy harmadik fél miatt ebben biztos vagyok) Lényeg a lényeg ennek az egésznek a vége az lett, hogy lefeküdtem mással. Nem mondtam el a páromnak, mert tudom, hogy az a kapcsolat végét jelentené, abban a pillanatban kidobna, és mivel szeretem őt, meg mivel most állunk a közös élet kapujában jobbnak láttam nem elmondani. Viszont iszonyatos bűntudatom van, nem bírom feldolgozni, hogy így elárultam őt. Vele képzelem a jövőm, de nem tudom hogyan lépjek túl ezen a hibán, amit elkövettem. Vállaljam fel, vagy éljek ezzel a titokkal örökre bízva abban, hogy egyszer majd meg tudom ezt bocsájtani magamnak? Hányni tudnék magamtól jelenleg...2022. ápr. 26. 22:39
1/33 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire szar ember, hibát követtél el, vállald is fel.
2/33 anonim válasza:
Vállald fel. Felesleges összeköltözni meg eröltetni ezt az egészet. Ő szarik rád, te meg félredugtál. Akkor milyen közös jövőről beszélsz?
3/33 anonim válasza:
Amiben nincs kozos megegyezes ott nincs jovo
4/33 anonim válasza:
Szerintem az emberek túl lihegik ezt eléggé. Amit csináltál az normális és észszerű reakció az adott helyzetre. Sőt, elmondani is teljesen logikus és kifizetődő lehet, ha megfelelő ember a párod, mert a féltékenysége miatt biztos hogy változtatni fog.
Bűntudatot ezért kár viselni. Nem öltél embert, csak jól érezted magad. Nem mondom hogy nem bűn, de nem akkora mint aminek a társadalom beállítja.
5/33 anonim válasza:
2, A szavaiból éppen az jön le, hogy a párja felé elkötelezett és csak megcsalta nem lecserélni akarja. Miért presszionálod akkor afelé a kérdezőt, amit nem akar?
6/33 anonim válasza:
Ha szereti a párját nem dug félre.
7/33 anonim válasza:
6, Ha 70nnél több az iq-d nem 5 szóban fejted meg valaki életét.
8/33 anonim válasza:
Ő kért tanácsot. Milyen kapcsolat az ahol már összeköltözés előtt ez van?
9/33 anonim válasza:
Mondd el. Csak meg fogod csalni újra ha nem teszed.
10/33 anonim válasza:
Nézd ebbe az a "genyóság" hogy neked van választásod, neki nincs. Mindketten hibásak vagytok ez világos. De te tudod hogy mit tettél. Mi van ha összeköltöztök, akár össze is házasodtok, MAJD megtudja?
Nagyon sok macerától kíméled meg ha elmondod ami fáj ugyan, de legalább tud hozni korrekt módon egy döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!