Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék tanácsot? Félreléptem...
Figyelt kérdés
Nos...a történet annyi, hogy van egy 4 éves kapcsolatom. Nem sokára össze költözünk a párommal. Maga a kapcsolat nem rossz, igazából szeretünk együtt lenni, vannak közös programok, jó a szex is...viszont az elmúlt időben a párom elhanyagolt engem. Nem kicsit... Én kértem a változást, szóvá tettem többször is, hogy ez nem annyira jó nekem, de hiába, mintha meg se hallotta volna. Kiborultam, meguntam, hogy könyörgök a figyelméért. Ezerszer próbáltam megbeszélni, hogy háttérbe szorít. (Leszögezném nem egy harmadik fél miatt ebben biztos vagyok) Lényeg a lényeg ennek az egésznek a vége az lett, hogy lefeküdtem mással. Nem mondtam el a páromnak, mert tudom, hogy az a kapcsolat végét jelentené, abban a pillanatban kidobna, és mivel szeretem őt, meg mivel most állunk a közös élet kapujában jobbnak láttam nem elmondani. Viszont iszonyatos bűntudatom van, nem bírom feldolgozni, hogy így elárultam őt. Vele képzelem a jövőm, de nem tudom hogyan lépjek túl ezen a hibán, amit elkövettem. Vállaljam fel, vagy éljek ezzel a titokkal örökre bízva abban, hogy egyszer majd meg tudom ezt bocsájtani magamnak? Hányni tudnék magamtól jelenleg...2022. ápr. 26. 22:39
31/33 anonim válasza:
Ha szereted nem csaltad volna meg...
Ha már fére léptél legyen benned annyi gerinc hogy öszintén elmondod neki..
Add meg neki azt a lehetőséget hogy eldöncse veled akkar e maradni és családot alapitani vagy nem...
Ennyit szerintem ezek után igazán megérdemel..
32/33 anonim válasza:
Hú, nagyon fekete-feher látjátok a történetet. Egy hosszú kapcsolatban vannak érzelmi hullamzasok. Ez meg nem jelenti, hogy nem illenek össze vagy nem szereti a kérdező a párját. Kollega volt hasonló helyzetben. Kidobta a nője. Aztán kb. fel év után a nő úgy konyorogte vissza magát. Pedig ezerrel bevetette magát a pasizasba. Gyerekes elvalt pasi meg melós illetve ertelmisegiben kissé duci, gorbelabu akadt volna neki. Aztán miután kollégám visszafogadta veletlenul terhes lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!