Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kérhetnék tanácsot? Félrelépte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetnék tanácsot? Félreléptem...

Figyelt kérdés
Nos...a történet annyi, hogy van egy 4 éves kapcsolatom. Nem sokára össze költözünk a párommal. Maga a kapcsolat nem rossz, igazából szeretünk együtt lenni, vannak közös programok, jó a szex is...viszont az elmúlt időben a párom elhanyagolt engem. Nem kicsit... Én kértem a változást, szóvá tettem többször is, hogy ez nem annyira jó nekem, de hiába, mintha meg se hallotta volna. Kiborultam, meguntam, hogy könyörgök a figyelméért. Ezerszer próbáltam megbeszélni, hogy háttérbe szorít. (Leszögezném nem egy harmadik fél miatt ebben biztos vagyok) Lényeg a lényeg ennek az egésznek a vége az lett, hogy lefeküdtem mással. Nem mondtam el a páromnak, mert tudom, hogy az a kapcsolat végét jelentené, abban a pillanatban kidobna, és mivel szeretem őt, meg mivel most állunk a közös élet kapujában jobbnak láttam nem elmondani. Viszont iszonyatos bűntudatom van, nem bírom feldolgozni, hogy így elárultam őt. Vele képzelem a jövőm, de nem tudom hogyan lépjek túl ezen a hibán, amit elkövettem. Vállaljam fel, vagy éljek ezzel a titokkal örökre bízva abban, hogy egyszer majd meg tudom ezt bocsájtani magamnak? Hányni tudnék magamtól jelenleg...

2022. ápr. 26. 22:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
16, Fogalmad nincs én milyen kapcsolatban élek vagy ki vagyok.
2022. ápr. 26. 23:35
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Vele képzeled el a jövőt, amit egy kva nagy hazugságra kívánsz építeni. Hát, gratulálok. Növessz gerincet.
2022. ápr. 26. 23:43
 23/33 anonim ***** válasza:
81%
Mondd el neki, ne utólag jöjjön rá, hogy egy féreggel lakik.
2022. ápr. 26. 23:47
 24/33 anonim ***** válasza:
90%

He nincs gerinced akkor valóban az a megoldás, hogy a retkes faszod másba lógatod/hagyod másnak belédlógatni, aztán letagadod, hogy milyen undorító gecı voltál, mert annyira magadtól is undorodsz, hogy tudd, hogy ez mennyire szánalmas.

2022. ápr. 26. 23:48
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Hogy ti milyen egy véresszájú anyaszomorítók vagytok. :D

Adjátok meg neki keményen, a szar ember féreg g@cinek.

2022. ápr. 26. 23:51
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
durr a +80%-os válaszoló 100%ig hasznos válasza a g.cinek!!!! :D
2022. ápr. 26. 23:53
 27/33 anonim ***** válasza:
97%

Figy' ti inkább NE költözzetek össze, gyereket vállalni meg pláne ne akarjatok ha nem akarjátok elvált szülőként / apu-anyu mindig veszekszik módon felnevelni.

"Maga a kapcsolat nem rossz, igazából szeretünk együtt lenni, vannak közös programok, jó a szex is..." - nem azt írtad, szerettek együtt lenni, imádjátok egymást, nem tudtok a másik nélkül meglenni. Hanem tárgyilagosan mintegy külső szemlélőként leírtál valamit. Te már NEM szereted a párod - s ő sem téged (mert akkor meghallotta volna a jelzéseidet).

A ti kapcsolatotok érzelmileg kihűlt, ellaposodott, leginkább a megszokás és/vagy az egyedülléttől való félelem / az elképzelt álmok meghiúsulásától való félelem tartja össze. Nincs meg már a kapcsolatotokhoz az alap, de falat akartok rá húzni. Össze fog dőlni. Ha jót akarsz magadnak akkor aludj még párat erre az összeköltözős dologra.

2022. ápr. 27. 01:31
 28/33 anonim ***** válasza:
97%
Másképpen fogalmazva. Van egy lagymatag, elszürkült valami ami annyira lapos hogy még félre is léptél benne. Ezt akarod konzerválni egész életedre??? Szerinted ha összebútoroztok akkor halleluja a párod hirtelen megváltozik és varázsütésre minden jobb lesz? Nem lesz jobb... a semmiből a sehova mentek.
2022. ápr. 27. 01:32
 29/33 anonim ***** válasza:
96%

Van egy szar kapcsolatod, ami elég szar ahhoz, hogy félredugj benne és te még hajlandó lennél hazudni, hogy megtartsd.

Hát te tényleg hülye vagy.

És ne gyere azzal, hogy majd megjavul vagy megjavítod... Ha te olyan ember lennél és a kapcsolat olyan kapcsolat lenne, nem szeretőt kerestél volna, hanem megoldást.

Az ember hibázhat, bár én sem foglak mosdatni, amit csináltál, az patkány dolog. Egy módja van annak, hogy mentsd, amit még lehet itt menteni: beismerni a párodnak a történteket és lezárni a kapcsolatot. Lényegében a megcsalással is azt tetted, már csak ki kell mondani.

2022. ápr. 27. 03:49
 30/33 anonim ***** válasza:
78%
Szakíst és ne mondd el. Szar kapcsolat amúgy is
2022. ápr. 27. 06:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!