Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján a barátom és a nő között több van?
Figyelt kérdés
A barátomhoz bementem a munkába. Olyan munkája van hogy van egy “drescode”, ezért van ilyen “öltözőszoba”, hogy át tudjanak öltözni ha kell. Oda bementünk és vártam hogy összeszedje a cuccait. Az asztalon volt egy kulcs, így nevetve megjegyezte hogy “na, Petra itthagyta a kulcsát”, elővette a telefonját és felhívta. Azt mondta hogy “gondoltam szólok hogy itt a kulcsod, ne a lakásajtó előtt vedd észre” erre a csaj annyit mondott hogy “Ahh köszi, akkor megyek vissza” utána még váltottak két szót munkáról, és elköszöntek. A barátom letette visszafordult a cuccaihoz majd a legnagyobb természetességgel megkérdezte hogy “na, mehetünk?” És aztán megcsókolt. Azért csókolt meg mert bűntudata van a csaj miatt, igaz? Azért kollégák kulcscsomóját nem szokás felismerni, meg hogy valaki úgy legyen benne a telójában hogy “irodai Petra”, nem???2022. ápr. 27. 14:41
2/24 anonim válasza:
nagyon türelmes barátod lehet, hogy kibírja melletted...
3/24 anonim válasza:
Miért lenne köztük bármi? Mert tudta, hogy az ő kulcscsomója? Lehet máskor is hagyta már az asztalon és felismerte. Nem kell mögé látni egyebeket.
4/24 anonim válasza:
Te egy igazi isten csapása nő lehetsz.
6/24 anonim válasza:
Ennyi szerintem a normalitas hatarain belul van. Ha ferfi lenne a kollega, akkor is gyanakodnal?
7/24 anonim válasza:
Elmebeteg vagy kérdező, el kéne zárni téged minden embertől legalább 50 évre.
8/24 anonim válasza:
Tuti dugja a csajt és élvezi is ahogy lovagol rajta
9/24 anonim válasza:
Kérdező, keress fel szakembert, mert beteg vagy.
10/24 anonim válasza:
Na ezért nem szoktam szoktam foglalkozni azzal, hogy mit gondolnak a nők.
Úgyis csupa idióta, alaptalan kombináció ami a fejükben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!