Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján a barátom és a nő között
több van?
Figyelt kérdés
A barátomhoz bementem a munkába. Olyan munkája van hogy van egy “drescode”, ezért van ilyen “öltözőszoba”, hogy át tudjanak öltözni ha kell. Oda bementünk és vártam hogy összeszedje a cuccait. Az asztalon volt egy kulcs, így nevetve megjegyezte hogy “na, Petra itthagyta a kulcsát”, elővette a telefonját és felhívta. Azt mondta hogy “gondoltam szólok hogy itt a kulcsod, ne a lakásajtó előtt vedd észre” erre a csaj annyit mondott hogy “Ahh köszi, akkor megyek vissza” utána még váltottak két szót munkáról, és elköszöntek. A barátom letette visszafordult a cuccaihoz majd a legnagyobb természetességgel megkérdezte hogy “na, mehetünk?” És aztán megcsókolt. Azért csókolt meg mert bűntudata van a csaj miatt, igaz? Azért kollégák kulcscsomóját nem szokás felismerni, meg hogy valaki úgy legyen benne a telójában hogy “irodai Petra”, nem???
Ezt inkább felfogom vicckérdésnek mert ha egy percig is komolyan venném idegbe jönnék
2022. ápr. 27. 15:17
13/24 anonim válasza:
Nekem is "kolléga Andi" meg "főnök Erzsi" van a telefonomban, mert ha épp nincs is több Erzsi a telefonomban, a továbbiakban lehet, így nem lesz tévedés.
És miért ne ismerhetné fel? Ha most itthagyta, akkor simán lehet, hogy korábban is előfordult, így már tudja hogy az a Petráé.
Az, hogy felhívta, alapvető emberi gesztus. Ha te lennél Petra helyében, elég bosszús és kétségbeesett lennél, ha a bejárati ajtód előtt tapogatóznál a kulcsodért (mert akár ki is eshetett, bárhonnan). Nem egyszerűbb, ha a kollégád mihamarabb jelzi, hogy hol van?
2022. ápr. 27. 15:26
14/24 anonim válasza:
Nincs köztük semmi és érdemes lenne megbíznod a párodban...
2022. ápr. 27. 15:32
15/24 anonim válasza:
Ha Petrával össze lennék jönni, akkor pont ebben a helyzetben pont direkt nem hívnám fel, hanem félrenéznék, vagy leadnám a recin a kulcscsomót.
Pont direkt nem kockáztatnám, hogy elszólom magam, kihallatszik a telefonból vmi, vagy elpirulok, vagy bármi.
Vagy rohadt jó színész a csávó és plusz csavarral direkt bevállalta, hogy még fel is meri hívni Petrát, vagy nincs köztük semmi.
2022. ápr. 27. 15:32
16/24 anonim válasza:
Remélem ez kamu mert én szégyellem magam ha nem..
2022. ápr. 27. 15:37
17/24 anonim válasza:
Pff.. Az eladóval szokott beszélgetni? Ha megy a postás, akkor vele? Vagy bárkivel rajtad kívül? Tűrhetetlen.
2022. ápr. 27. 15:51
18/24 anonim válasza:
Te beteg vagy???
2022. ápr. 27. 17:05
19/24 anonim válasza:
Ha épitkezésen dolgoznak, akkor valóban gyanús, ha irodai Petra néven van elmentve a csaj 😁
2022. ápr. 27. 17:32
20/24 anonim válasza:
Ja hát igen, a Petrát én is dugom nem csak a te barátod😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!