Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás szerintetek?

Figyelt kérdés

Férjem böngészési előzményeiben erre bukkantam : szingli magyar nők.

Rákérdeztem, hogy mégis mi ez? Nem tagadta, viszont a válasza nagyon meglepett, sőt letaglózott teljesen : és akkor mi van? Nem csaltalak meg. Csak kíváncsi volt.

Hát kész.. Ezek szerint ez normális dolog? Hat éve vagyunk házasok, van egy négy éves kisfiunk. Mit tennétek? Ez tényleg bele fér? Én reagálom túl?

Közös hitelünk van a házra, nem tudok hova költözni.

2022. ápr. 22. 15:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
14%

Mineen pasi kiváncsi a "piacra"hogy kik lennének még kaphatók, ez csak érdeklődést jelent.

Nem tudom én sem mi szükségük erre jo kapcsolatban is, de ahogy az utcán is lesik a nőket, ugy a neten is.

2022. ápr. 22. 15:48
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
*minden
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, egyrészt csak annyit tudsz biztosra, hogy szingli magyar nők képeit bámulta. Másrészt nincs hova menned, akkor mégis milyen javaslatot szeretnél hallani? A helyedben biztosra mennék, hogy második gyerek, több hitel ne legyen és megalapoznám az anyagi függetlenségem. Utána lehet ugrálni, ha szükséges.
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát...attól függ, milyen nők azok pontosan. Nos...egyelőre figyeld, vannak-e további jelei a megcsalásnak(titkolózás, gyanús túlórák, ha telefon van, kimegy, sőt, viszi mindenhova a telefont, stb. Ne feledd, férfiból van, a férfiak szeretnek nézelődni. :) bocsi a pasiktól.
2022. ápr. 22. 15:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

A konkrét kérdésre válaszolva: nem megcsalás.

De sok egyéb kérdést felvet. Mondjuk szerintem ha konkrétan megcsalna azt nem ilyen nyíltan tenné.

De semmiképp sem okés.

2022. ápr. 22. 15:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: Nagyon csúnya dolog, hogy más iránt kíváncsiskodik a férjed.

Másrészt: Elég óvatlan is a férjed, hogy nem törli ki az előzményeket.

Harmadrészt: Nem tudom pontosan, hogy milyen célzattal keresgéltél, és kinek a tulajdona az eszköz, amin találtad az előzményeket? (Ha gyanakvás miatt kuksiztad meg az ő eszközén az előzményeket, akkor ott aztán igen nagy bizalom van.) (Ha közös az eszköz, akkor visszavonom.)

Negyedrészt: Ha ilyenekre vágyik a férjed, akkor ez szerintem jelent valamit az igényeit illetően. (Ezt kéne vele komolyan megbeszélni, amíg nincs minden veszve.) :,D

2022. ápr. 22. 15:53
 7/20 anonim ***** válasza:
36%

Amikor a férjemmel 2 hétig covidosak voltunk és élni nem volt erőnk, az ágyban együtt nézegettük a társkeresős profilokat és együtt szörnyülködtünk. 🤭

Nyilván ha rendszeres akkor nem normális, de semmi kivetnivalót nem látok benne ha felnéz egy ilyen oldalra kíváncsiságból.

2022. ápr. 22. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem megcsalás
2022. ápr. 22. 15:57
 9/20 A kérdező kommentje:

Egy asztali gépünk van. Közösen használjuk, autó alkatrészeket keres, én recepteket vagy baba mamás fórumokat olvasok, filmeket töltünk le, stb. A Facebookunk automatikus bejelentkezésen van, tehát egymáséhoz hozzáférhetünk.

Mostanában tiszteletlen velem, patkány képűnek hív, meg parizer kezűnek. Sajnos kisgyerekünk problémás, születése óta nem alszik jól, most derült ki, hog, hogy tejallergiás, ezen kívül adhd-s (hiperaktivitás) ezért sincs nyugodt éjszakám. Tény, hogy az arcom csúnya lett, látom magamon is, hogy öregebb lett, jóval, mint kéne. De nem esik jól, hig, hogy ilyeneket mond rám. Nem igénytelenség miatt nézek ki, ahogy. Ráadásul szex sincs köztünk másfél hónapja. Ezért néztem bele az előzményekbe. Volt egy megérzésem vagy nem is tudom.

2022. ápr. 22. 16:01
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Számomra nem lenne megcsalás, attól függetlenül tahóságnak tartanám és nem örülnék. Ha rendszeres akkor elgondolkoznék a kapcsolaton.
2022. ápr. 22. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!