Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás szerintetek?

Figyelt kérdés

Férjem böngészési előzményeiben erre bukkantam : szingli magyar nők.

Rákérdeztem, hogy mégis mi ez? Nem tagadta, viszont a válasza nagyon meglepett, sőt letaglózott teljesen : és akkor mi van? Nem csaltalak meg. Csak kíváncsi volt.

Hát kész.. Ezek szerint ez normális dolog? Hat éve vagyunk házasok, van egy négy éves kisfiunk. Mit tennétek? Ez tényleg bele fér? Én reagálom túl?

Közös hitelünk van a házra, nem tudok hova költözni.

2022. ápr. 22. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Ennyi miatt, ha tényleg nincs más, nem borítanék fel mindent. Őszintén, fogalmam sincs a férjem keresési előzményeiről, mert nem használunk közös eszközt. A te esetedben kérdés, miért volt szükség eleve megnézni az előzményeket? Okot adott rá esetleg?
2022. ápr. 22. 16:02
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

"Mostanában tiszteletlen velem, patkány képűnek hív, meg parizer kezűnek."

??????

Ha ez komoly akkor hagyd ott a francba.

2022. ápr. 22. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Komolyan igy beszel veled?

Hihetetlen hogy a ferfiak igy kepesek beszelni a felesegukkel.

2022. ápr. 22. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Patkány képű? Parizer kezű? Te jóságos ég. Szabolcsban ezeket a kifejezéseket egy bizonyos réteg használja, de az írásodból te nem olyannak tűnsz. Ha így beszél veled, közös hitel ide vagy oda, lépni kell mert a kisgyermek számára is mérgező lesz a légkör.
2022. ápr. 22. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem az, egy céltalan felesleges keresési előzmény. Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki így keressen párt!

Ahogy beszél veled az viszont gyomor forgató, ez egy szeretet nélküli, sőt gyűlölködő kapcsolatban fordul csak elő. Nagyon nem ott keresed a problémát, ahol van, ilyenért én azonnal kirúgtam volna.

2022. ápr. 22. 16:16
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Igy beszel veled es te a keresesi elozmenyeket serelmezed? Eselyed sincs valtani ilyen hozzaallassal.
2022. ápr. 22. 16:31
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem áll össze a kép.

1. Teljesen értelmetlen ilyen dologra keresni, nem fog egy szingli magyar nőt se találni az interneten. Legalábbis kizártnak tartom, hogy így meg legyenek címkézve. Lehet, hogy csak arra volt kíváncsi, hogy nyomozol-e utána.

2. Ha komolyan gondolja akkor teljesen hülye a férjed.

2022. ápr. 22. 16:37
 18/20 A kérdező kommentje:

Tényleg elég szétszórt, apróságokra, részletekre nem figyel. Nem hinném, hogy direkt hagyta ott az előzményeket.

Sajnos, amit írtam, azokat tényleg mondja rám. Tényleg ez nagy gond. Nincs segítségem. Nincs pénzem. Muszáj tűrnöm. Válás után a házat el kéne adni? És abból vissza fizetni a hitelt? De az én pénzem is benne van, felújítások, stb.

2022. ápr. 22. 17:42
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Szoval kiszolgáltatott vagy. Ezzel szinte minden pasi visszaél.
2022. ápr. 22. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hazat eladni, hitelt visszafizetni, onallo eletmodot kezdeni sajat forrasokbol. Ez lenne a menetrend. A lakas arabol marad annyi, hogy alberletbe mehess, es idovel massal koltozz ossze. Nagy igenyeid amugy sem vannak, ha ezt elturted, kbazi barki megfelel ezekutan. Kicsit jobban valogasd meg, hogy kivel kezdesz uj eletet.
2022. ápr. 24. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!