Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le őket?
Nagyon úgy fest hogy 4 éve tartó kapcsolatom kuka lett, megcsalas miatt.
Radasul durva a storyba hogy a haverjanak a párjával.
Ő még nem tudja hogy tudom mivel csak sejtem, nincs (!) bizonyítékom de nagyon erős a gyanúm.
2 olyan szitu is volt már hogy szerintem kimagyarazhatatlan.
Az egyik hogy 1 hónapja tudtam hogy ott van a havernal, én azt hittem mind a 3an.beszekgettem párommal messangeren majd eltűnt majd 1 órára.... (gondolom akkor történt az első...) azzal magyarázta ki hogy csak dumáltam, kaveztak és elment az idő. Majd a haver 2 napra rá a jelenlétemben elszolta magát hogy ő akkor otthon sem volt, kocsi atiratast intézett. Magyarul a párom és a csaj kettesben voltak...
A másik story meg tegnapi.
Buli volt havereknal en meg lanybuliba voltam kolleganőkkel.
Szó szót követett ma reggel, storyztunk az estéről majd elszolta magát hogy már mindenki kidőlt offosra csak ő (párom) meg a haver csaja voltak fent...
Hogy buktassam le őket?
Facen ismerősök, kódját tudom a telojan de nem merek belenezni. Nehogy lebukjak.
Bár ő nem igazán tart ettől úgy látom. Még henceg vele hogy kettesben maradtak az éjszaka.
Segítsetek ötletekkel.
Jézus. Hagyjuk...
Nem érted.
Meg mi nem reális??
1 óra alatt nem szexelsz?
Hát nekünk van hogy 20 perc az egész.
Még mosogepre felrak 10percre.
Ha ebből indulok ki akkor akár lehet 2x is megvolt a csaj neki.
"Ő még nem tudja hogy tudom mivel csak sejtem, nincs (!) bizonyítékom de nagyon erős a gyanúm.
1 hónapja tudtam hogy ott van a havernal, én azt hittem mind a 3an"
Nem tudod, csak hiszed sejted, és szeretnél bizonyítékot találni.
Szerintem te szakítani akarsz/te akarsz szakítani.
Ahhoz kár ennyit variálni.
Ha az első sztoriban nem lenne az a hazugság, hanem simán bevallotta volna, hogy kettesben voltak a csajjal, akkor azt mondanám, nincs itt semmi látnivaló, és önmagában, az első nélkül nézve a második esetben sincs semmi különös. Kismilliószor kerültem én is olyan helyzetbe, hogy egy féltékenyebb barátnő régen gyanakodott volna, pedig az égvilágon semmi nem történt soha.
A hazugság miatt azonban, amit az első sztoriban leírtál, van okod gyanakodni, KIVÉVE, ha tudja rólad, hogy nagyon féltékeny típus vagy, ezért füllentett egyet, hogy elkerülje a vitát. (Nem tudom, hogy az vagy-e, csak ha így lenne, még valahol érthető lenne a füllentés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!