Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le?
Mi közöd hozzá?
Ha te nem akarod lebuktatni akkor a kérdést sem értem.
Én anno örültem volna, ha van egy kedves lány, fiú, akàrki vagy egy barátnőm a közelemben, aki szól róla. Mindenki lapított... :(
Persze fájt volna, de nem arra haragudtam volna, aki szólt. Főleg ha bizonyítékot is ad. Így is fájt, plusz az időmet is pazaroltam egy senkiházira. Persze ez az én véleményem. Vannak nők, akik inkább nem akarnak ezekről tudni. Kinek mi.
A helyedben én sem játszmáznék, egy igazi jó baráthoz az is hozzá tartozik hogy ilyen esetekben megtesz valamit a másikért még ha igaz is.
Amikor egyszer bennem felmerült a gyanú hogy az egyik legjobb barátnőm pasija -akivel szintén nagyon jóban vagyok/voltam- megcsalja v legalábbis sanszos, akkor rögtön első alkalommal amikor találkoztunk elmondtam. Mármint nyilván nem ezzel kezdtem hogy szia, lehet béla megcsal, eltelt par óra, amikor elmondtam akkor nyugodtak voltak a körülmények de ő is azt mondta hogy ez így jobb.
De ha ennyire félsz (bár nem tudom mitől) akkor csinálj egy új emailt, ami nem a tied, kvázi névtelen és küldd el a képeket.
A kamu fb profilt én bem biztos hogy bevenném, de azt is lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!