Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktassam le?
törölheti is az üzeneteit...és aztan már sokkal ovatosabb lesz..és még én jövök ki rosszul...
igy kitudja meddig fog belőlem hülyét csinalni...
Kedves harminc éves lány.
Én azt tapasztaltam, hogy ha őszintén élek, és egyenesen, akkor csak őszinte, és egyenes emberek maradnak körülöttem. Ha megengedném a kapcsolataimban az ilyen bizonytalanságot, akkor bizalom eleve nem lenne képes kialakulni sem.
9, nem hiszem, hogy ez a lényeg. A tali màr csak hab a tortán. Nem kevésbé megalázó még az sem, ha párkapcsolatban társkeresőn van fent, nemhogy ha még ismerkedik is. Ne kelljen már barátnő mellett egotuning más nőtől.
Engem legalábbis nem kevésbé háborítana fel, ha csak beszélgetne, az sem. Rég rossz, ha megszületett a gondolat, hogy mással is ismerkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!