Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktassam le?
Figyelt kérdés
A minap a párom mobiljának kijelzőjén vmi csaj üzenetét láttam.. Olyannak tűnt mintha vmi társkereső applikácion keresztül kapta volna az üzenetet...Mivel nemtudok belépni a mobiljába (jelszoval védett) és van olyan sanda gyanum h levelezget vkivel (most már nem csak gyanu) hogyan buktathatnám le? Keresgéljek utána társkeresőkön(nemtudom melyik lehet az)? kétségbe vagyok esve :( csaltak már meg..nem akarom ujra h vki a bolondját járassa velem 30/L2021. jan. 13. 16:25
11/22 anonim válasza:
Figyeld, hogy rejtegeti-e a telóját, viszi-e magával mindenhová.
Pld konyha, fürdő, wc....ha igen, az több , mint gyanús.
Aztán, ha a válasz igen, akkor nyugodtan beszélgess vele erről.
Vesztenivalód nincs.
12/22 anonim válasza:
#9-es Te a barátnőddel kézenfogva is ostoba vagy! Lehet, hogy Marikát nem húzta meg, de Zsuzsika, Timike nem derült ki,,
Nem kell lebuktatni, meg kellett volna mondani, hogy láttad. Most már úgy is tagadni fog, ha minden rendben lenne ez benned fel sem merülne; inkább a kettőtök kapcsolatán gondolkozz.
13/22 anonim válasza:
Pedig igenis nyomozni kell,ha nem akarod hogy hülyének nézzen.Kár az időt pazarolni ilyenre.Lehallgató kocsiba pl.,nyomkövető.De keresheted tinderen,puncs.hu,ezek a legnépszerűbbek.De ha hozzáférnél a telefonhoz az lenne a legbiztosabb.
14/22 Angel3000 válasza:
Persze tudom, de gondoltam leirom az ilyen esetet is, ebbôl is többet tud meg.
16/22 anonim válasza:
Szerintem az, hogy felmerült már elég baj. Kérdezd meg van-e valakije? Aztán még ott mondd, hogy mutassa a telefont. Semmi értelme kutakodni.
17/22 A kérdező kommentje:
eléggé hazudós...ezt az oldalát kiismertem... bevallani semmit nem fog... én meg nem szeretném honapokig/évekig huzni mig ő nem vallja be...
2021. jan. 14. 13:24
18/22 anonim válasza:
Ha hazudós, akkor már eleve nem is lennék vele kapcsolatban 🤷♂️
19/22 A kérdező kommentje:
mindenkinek megvannak a gyengéi...de a hűtlenséget nem tűröm.
2021. jan. 14. 13:29
20/22 anonim válasza:
De ezek szerint a hazugságot igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!