Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le őket?
Nagyon úgy fest hogy 4 éve tartó kapcsolatom kuka lett, megcsalas miatt.
Radasul durva a storyba hogy a haverjanak a párjával.
Ő még nem tudja hogy tudom mivel csak sejtem, nincs (!) bizonyítékom de nagyon erős a gyanúm.
2 olyan szitu is volt már hogy szerintem kimagyarazhatatlan.
Az egyik hogy 1 hónapja tudtam hogy ott van a havernal, én azt hittem mind a 3an.beszekgettem párommal messangeren majd eltűnt majd 1 órára.... (gondolom akkor történt az első...) azzal magyarázta ki hogy csak dumáltam, kaveztak és elment az idő. Majd a haver 2 napra rá a jelenlétemben elszolta magát hogy ő akkor otthon sem volt, kocsi atiratast intézett. Magyarul a párom és a csaj kettesben voltak...
A másik story meg tegnapi.
Buli volt havereknal en meg lanybuliba voltam kolleganőkkel.
Szó szót követett ma reggel, storyztunk az estéről majd elszolta magát hogy már mindenki kidőlt offosra csak ő (párom) meg a haver csaja voltak fent...
Hogy buktassam le őket?
Facen ismerősök, kódját tudom a telojan de nem merek belenezni. Nehogy lebukjak.
Bár ő nem igazán tart ettől úgy látom. Még henceg vele hogy kettesben maradtak az éjszaka.
Segítsetek ötletekkel.
Ha tényleg meggyőződésed, hogy történik valami a háttérben, akkor tarts egy sajátos "helyszíni szemlét".
Amikor előre tudod, hogy valamikor lesz valamilyen buli/találkozó, ahol esélyes a dolog, akkor látogasd meg őket!
Csak az biztos, amit a saját szemeddel látsz... :,D
Szetintem nem csalt meg.
1.ha valaki felrelép az biztos hogy nem egy szűk órában teszi azt ilyen helyzetben, ilyet házasok szoktak szeretővel inkabb nem haveri korben baratsag extrával eseten.
2. Ha a buliban csalt volna meg nem mondta volna el hogy csak ők ketten voltak fent.
3as úgy hogy kettesben voltak?? :D és úgy hogy nekem azt hazudta hogy 3asban voltak? :D
Ha ha haaa
Gondolkodj forditva. Te belemennél abba h9gy valaki felmegy hozzád megd.g aztan otthagy a p.csába? Mert kb ennyi fér bele 1 órába mintha egy ingyenqrvának használnák.
En speciel nem tudnám ezt magamroo el se kepzelni hogy feljon barátom haverja es helyboo vetkozok hogy üritsen. Ez nem fér bele barátság extrákkal kapcsolatba.
Ez még házasoknál a szeretőnek is egy lealázása lenne szinte.
Nekem kellene elotte legalabb fagyizás nevetés kacagás bandázás akármi aztán összegabalyodunk. De az egy nap.
Milyen nevetés, fagyizas? :D
6 éve ismerik egymást semmiféle haverkodas nem kell. Lehet 1000 éve bejottek már egymásnak. Csak most volt 2 alkalmuk is.
És akkor elarulod miért hazidta azt hogy 3asba voltak első alkalomkor?
Nekem nagyon nem tunik realisnak az 1 ora gyorsszex.
Hazudni meg minimum azert hazudott hogy ne kombinalj abbol hogy kettesben voltak egy órát. Amit most teszel azt már tudta elore ha elmondja hogy kettesben vannak abbol ez lesz amit most csinalsz
Lebukatas egyszeru. Hozd őket helyzetbe hogy kettesben legyenek.
Pl megbeszeled a csaj baratjaval, hogy talalkoztok 4 esben egy lakásban de te elmész a baratjával 2 ora hosszra mert intéztek valamit azaz kettesben hagyjátok őket 2 órára.
Es vagy bekamerázni elotte a lakast vagy otthagyni egy telefont hangrogzitőn vagy akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!