Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose mondtam el a vőlegényemnek, hogy azt, akivel előtte jártam megcsaltam?
22 éves voltam, ennek màr 5 éve. A megcsalásnak.
Egy hèttel utána szakitottunk de a volt párom se tudja, csak a testvéreim.
Most 3 év utàn eljegyzett a párom, es minden nap eszembe jut, hogy egy hazugsághoz megy hozzá.
Nagyon jó ember ő és engem is annak tart, ezt szereti bennem a legjobban talán.
Összeomlana benne a kép rólam.
Szerintem el is hagyna. Utálom magam az egészért, minden nap eszembe jut màr 5 éve és nem tudom feldolgozni, voltam pszichologusnál is de igazából nincs mentség arra, hogy bűnös lettem.
Beleszerettem másba mikor megromlott az a kapcsolat és engedtem a vágyaimnak.
Mit tennétek?
Bocs, akkor félreolvastam, nem vagyok ma a helyzet magaslatán.
De ugyanezt tudom mondani. Életedben egyszer elkövettél egy hibát, amit jól megbántál, ráadásul 1 hét múlva szakítottál is. Szerintem szenvedtèl eleget és egy életre tanultál az esetből. Nem sorozatban csaltad, nem szeretőt tartottál, stb. Egyszer baromságot csináltál. Nem is azzal, akivel együtt vagy.
Szerintem túl szigorú vagy magadhoz. Senkinek sem makulátlan a múltja. Nekem is van olyan tettem (igaz nem párkapcsolati ügyben) amit nagyon szégyellek, legszívesebben kitörölném az életemből, nem csinálnám újra akkor se szándékos volt. Mindenkinek van ilyen.
Az az előző kapcsolatod volt és régen. Én amúgy nem gondolom h minden múltbeli dolgot el kell mondani a párunknak ha nincs hatása a jelenre. Nem mondom hogy titkold, de nem hiszem hogy ez számít.
Szerintem ezt túlgondolod. Nem is értem ezt az oldalt. Mindig azt írják, hogy az exekről nem beszélünk, kb. annyit illik mondani, hogy volt, nagyságrendileg mennyi. Ehhez képest egy ilyen intim dolgot meg meg kell osztani az újjal? Mi köze hozzá? Arra a 2 emberre tartozik. Az exed már nyilván nem akarná tudni, a vőlegényednek meg nincs vele dolga. Azzal lesz, ha őt is megcsalod, de ez meg ugye nem történt meg.
Csak azzal van baj, ha konkrétan rákérdezett, hogy léptél-e már félre előző kapcsolataiban, és azt mondtad, hogy nem, mert az hazugság. Ott azért megrendülhet a bizalom, jogosan. Az, hogy nem teregetted ki magadtól a régebbi kapcsolatod minden részletét, azzal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!