Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha folyamatosan megcsalt a vőlegényem, de most számot cserélt miattam, és törölte magát közösségin, akkor szeret? Hűséges lesz ezentúl?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 17:54
3/22 anonim válasza:
Igen. Mostantól Ő lesz a hűség szobra -.-" Számot lehet cserélni, jellemet nem...
F
4/22 anonim válasza:
Igen, nyilván azzal, hogy a kütyüjein módosította a dolgait, ezzel már nem egy gerinctelen rohädék, aki semmibe vesz téged. :D
6/22 anonim válasza:
Persze, simán! Szerintem minden ok lesz. Én mé nem tudok ilyen világbutája nőt kifogni?
8/22 anonim válasza:
Pfu azt a mindenit mennyire ostoba vagy... 😂😂😂
9/22 October15 válasza:
Ez a kérdés most ugye csak trollkodás? :D
Ha nem akkor vagy 85-ös IQ-d van vagy valami iiiiiiiigen durván sérült ember lehetsz ha ennyire ragaszkodsz valakihez aki ezt eljátszotta veled. Előbbi esetben megérdemlitek egymást, utóbbi esetben viszont fuss és vissza se nézz.
10/22 anonim válasza:
Sajnálom, de nem. És tisztelhetnéd magad annyira, hogy ilyen férfival nem alkotsz kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!