Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha folyamatosan megcsalt a vőlegényem, de most számot cserélt miattam, és törölte magát közösségin, akkor szeret? Hűséges lesz ezentúl?
Már megint te?
Az nem jutott eszedbe, hogy regisztrál egy másik kapmuprofilt? Vag a szeretőjét a telefonba elmenti Bélánaj, azt csá 😂
Ajj menj hozzá, annyi butábbnál butább kérdéseid voltak már, hogy igazából megérdemlitek egymást!!
Sajnos nem kamuzik a kérdező,személyesen is ismerek ilyen párt.
Tavaly voltunk az esküvőjükön.
Ha neked az teljesen megfelelő élet,hogy a vőlegényed összes haverja rajtad röhög és szánalmasnak tart,mert egy ilyen csalógéphez mentél hozzá, akkor hajrá. Én a vőlegény haverjának a nője vagyok, de még én is kiröhögöm a csajt,hogy képes volt egy ilyenhez hozzámenni.
Ennyit jelent a pénz, tudjuk, hogy sok nő BÁRMIT képes elnézni, csak legyen alá tolva a ház meg a kocsi meg a puccos esküvő. De azért remélem annyi eszed maradt, hogy rendszeresen eljárj nemibetegség szűrésre. Tudod sok mindent elkaphatott a vőlegényed azoktól a nőktől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!