Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtad? Nős, állítja adósság hegyek vannak, nem tud kiszállni a házasságból, ha otthon kederül, hogy van vkije, kisemmizi a felesége.
Nincs szex közünk, ha tudunk is találkozni, csak rövid időre, mert a telefonján fut vmi alkalmazás, ami mutatja hol van.
Ha ennyire kevés időt tudunk együtt tölteni, akkor szerintem soha nem jutunk el oda, hogy normálisan megismerjük egymást.
Így esély sincs arra, hogy elváljon. Te mikor/ honnan tudtad megéri a harmadik miatt lépned, kockáztatnod?
Azt kerdezed “Te mikor/ honnan tudtad megéri a harmadik miatt lépned, kockáztatnod?”
A parom hazas volt, gyerekkel, nekem elettarsam volt. Koztunk csak egy csok csattant el, de egy honappal kesobb elkoltozott a felesegetol, en is a volt paromtol. Ennek ket eve, mostanra kozos hazban elunk, jovore osszehazasodunk.
Akinek tenyleg annyira rossz otthon, az mihamarabb lep, ahogy szerelmes lett.
Szerintem teljesen normális a kérdés, csodálkozom milyen válaszokat kapsz lsd #10.Biztos ő egy frusztrált feleség.
Ffiként mondom, felejtsd el, játszik.
Mit ért azalatt,hogy kisemmizi?kérdező.
Konkrétan,mire értette?
Az az alkalmazás hipergáz. Nekem felkerült a telefonomra, mielőtt a nő a gyerekeinek telepítette volna. Amikor már ment a gyerekeknél, én leszedtem a sajátomról.
Volt nagy felháborodás, hogy miért vettem le.
Na, el is lett hagyva a nő egyik napról a másikra. (Nem rögtön akkor.)
48F
#18 a hitel a ffi nevén van kb 20 mió, ház felesben......többit nem kérdeztem
Megszakítottam a kapcsolatot, mert azt érzemtem tényleg csak játszadozik.
#19 tényleg gáz lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!