Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha x. randin kiderülne (még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha x. randin kiderülne (még az ismerkedés szakaszában), hogy a férfinak több milliós adóssága van, mert pár évvel ezelőtt vett valakinek egy többmilliós autót, mit tennétek (mit gondolnátok)?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 16. 13:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az elsö gondolatom, hogy akkor igen hülye volt.

A második, hogy remélhetöleg tanult belöle

A harmadik meg, hogy ha minden gond nélkül vissza tudja fizetni ezt az összeget, akkor semmi közöm hozzá.

2017. ápr. 16. 13:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudja visszafizetni.
2017. ápr. 16. 13:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudja visszafizetni, állandó anyagi problémákban van. Egyáltalán hihető ez a történet? Szerintem fura..
2017. ápr. 16. 13:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Berregne a vészcsengő.

Egyáltalán nem hihető, hogy többmilliós kölcsönt felvesz, hogy másnak autót vegyen. Inlább arra tippelnék, hogy beszerelmesedett nőktől akar pénzt szerezni.

2017. ápr. 16. 13:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Hihető, hogy egy férfi valakinek több milliós autót vesz, aki mégcsak nem is a felesége? A kérdésre, hogy miért nem lett volna jó pár száz ezres autót vennie annak idején, nem adott választ. És azóta elkezdte többször mondani, hogy nekik milyen nehéz az anyagi helyzetük a szüleivel.
2017. ápr. 16. 13:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Egyébként le vagyok döbbenve. Nem hallottam még ilyen történetet. És nem tudom, hova tegyem.
2017. ápr. 16. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
felejtős!
2017. ápr. 16. 13:58
 8/16 A kérdező kommentje:
És mire számítsak, mire hivatkozva fog pénzt kérni?
2017. ápr. 16. 13:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Aki írtad, hogy felejtős, te fiú vagy lány vagy? Légy szíves kifejtenéd? (Én már kezdtem beleszeretni, de még nem teljesen)
2017. ápr. 16. 13:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nagyon bolond volt (és felelőtlen), vagy hazudik, és így akarja elérni hogy majd te fizesd a dolgait, számlákat, havi törlesztést, stb...

Soha nem fogom megérteni hogy aki nem áll túl jól az miért költ luxusra, és főleg más luxusára... Ilyet még nem is hallottam...

De sajnos az előbbi esetnél is fenn állhat, hogy majd tőled kéri hogy fizesgesd neki, mert esetleg tényleg bajban van...

Nehéz helyzet, de talán jobb addig kilépni, amég nem húz le téged is teljesen... Te döntsd el, neked mi fér bele. Mondjuk ha sose kér, igyekszik ő megoldani, akkor még ok, bár ez lehet csak a kezdet...

N

2017. ápr. 16. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!