Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb ha nem mondja el az ember ha megcsalta a párját?
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de ismerősi körömben mostanában több is történt.
Azt látom, hogy ahol a megcsalást elkövető fél őszinte, ott vagy szakítás lesz, esetleg tovább döcög a kapcsolat de sosem lesz már olyan mint régen. Barátnőm megcsalta a párját, azóta lényegében totál kontrollban tartja, bizalmatlan, és azóta a kákán is csomót keres nála
Úgy látom azok járnak a legjobban akik titokban tartják, vagy ők maguk szakítanak.
Nem az enyém 140 kilóra hízott, majd vissza fogyott 8 hónap múlva 70-re. (és igen szerettem úgy is, akkor is amikor ő sem szerette saját magát)
De nem is az én kapcsolatom a kérdés, hanem a megcsalás ténye. Azt meg baromi egyszerű kezelni, csak önismeret kell hozzá. Ha látod, hogy a kapcsolat már nem tesz boldoggá, és tenni sem tudtok vagy akartok érte, akkor el kell engedni. A megcsalás már csak ragtapasz egy boldogtalan vagy kiüresedet kapcsolatban, de sokan nem veszik a fáradságot a gondolkodáshoz és továbblépéshez.
Persze, hogy szakítás lesz a vége. Miért vagy felháborodva azon, hogy a párod legalább utólag, miután végre megtudta az elhallgatott információt, képes egy érett, felnőtt döntést hozni, amit te elhalasztottál a tetteid előtt?
Aki félrebaszik, az nem szereti a másikat, szarnak tartja a kapcsolatát is, különben nem kukázná össze máshonnan a hiányzó dolgokat. De ha annyira szar az a kapcsolat, miért vagy egy kuka fasz, hogy még energiát tegyél a fenntartásába, akár hazudozás árán is? Ha valami annyira szar, hogy ki kell kacsintgatni belőle, akkor nem játszom az agyam éveken át, hogy a nyakamon maradjon a terve, hanem véget vetek neki legkésőbb akkor, mikor tudatosult bennem, hogy nem voltam hűséges.
Idióták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!