Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb ha nem mondja el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb ha nem mondja el az ember ha megcsalta a párját?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de ismerősi körömben mostanában több is történt.

Azt látom, hogy ahol a megcsalást elkövető fél őszinte, ott vagy szakítás lesz, esetleg tovább döcög a kapcsolat de sosem lesz már olyan mint régen. Barátnőm megcsalta a párját, azóta lényegében totál kontrollban tartja, bizalmatlan, és azóta a kákán is csomót keres nála

Úgy látom azok járnak a legjobban akik titokban tartják, vagy ők maguk szakítanak.

2022. ápr. 5. 18:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Irigyellek. Gondolom a te nőd nem hízott szülés után 90 kilóra és tartotta meg azóta is.
2022. ápr. 5. 20:43
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem az enyém 140 kilóra hízott, majd vissza fogyott 8 hónap múlva 70-re. (és igen szerettem úgy is, akkor is amikor ő sem szerette saját magát)

De nem is az én kapcsolatom a kérdés, hanem a megcsalás ténye. Azt meg baromi egyszerű kezelni, csak önismeret kell hozzá. Ha látod, hogy a kapcsolat már nem tesz boldoggá, és tenni sem tudtok vagy akartok érte, akkor el kell engedni. A megcsalás már csak ragtapasz egy boldogtalan vagy kiüresedet kapcsolatban, de sokan nem veszik a fáradságot a gondolkodáshoz és továbblépéshez.

2022. ápr. 5. 20:50
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem a fáradságot nem veszik, hanem egyrészt anyagilag sem engedhetik meg maguknak a továbblépést, másrészt az érzelmi kötődés is ott van a gyerek felé. De ha te egy 140 kilós is szeretnivalónak és kívánatosnak tartottál, akkor gratulálok. Bár én is ilyen lennék.
2022. ápr. 5. 20:55
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás azért történt, mert valami hiányzik a kapcsolatból, amit a szerető pótolt. Ha nem mondod el, sose találtok közösen megoldást a problémára. Más kérdés mennyire szeretsz valakit, ha megcsalod, majd folyamatosan képébe hazudsz, titkolózol. Szerintem joga van a másik félnek is tisztán látni a kapcsolatban és cselekményektől függően dönteni, hogy akarja vagy sem. Az egyik legrosszabb dolog véletlenül szembesülni, hogy a párod akit szeretsz, teljes bizalmad élvezi, éveken át hazugságban tart.
2022. ápr. 5. 21:33
 25/27 anonim ***** válasza:
90%

Persze, hogy szakítás lesz a vége. Miért vagy felháborodva azon, hogy a párod legalább utólag, miután végre megtudta az elhallgatott információt, képes egy érett, felnőtt döntést hozni, amit te elhalasztottál a tetteid előtt?

Aki félrebaszik, az nem szereti a másikat, szarnak tartja a kapcsolatát is, különben nem kukázná össze máshonnan a hiányzó dolgokat. De ha annyira szar az a kapcsolat, miért vagy egy kuka fasz, hogy még energiát tegyél a fenntartásába, akár hazudozás árán is? Ha valami annyira szar, hogy ki kell kacsintgatni belőle, akkor nem játszom az agyam éveken át, hogy a nyakamon maradjon a terve, hanem véget vetek neki legkésőbb akkor, mikor tudatosult bennem, hogy nem voltam hűséges.

Idióták...

2022. ápr. 5. 22:35
 26/27 anonim ***** válasza:
93%
Barátom 6 évig csalta a feleségét. A nő is házas volt. Ez mellett példás csaladapa, gondoskodó ferj is volt. A felesége semmiben nem szenvedett hiányt, barátom mindig mindenben a kedve szerint járt el. A fizetését is az asszony osztja be. Szerelmes lett. Aztán megszokta, hogy duplán van neki a nő. Végül elhidegultek a szeretovel. Azóta két év telt el. Nagyon szépen él a feleségével aki talán el sem hinné, hogy volt idő amikor nem ketten voltak a kapcsolatban.Baratom mindig azt tartotta amiről nem tud az nem fáj.
2022. ápr. 10. 01:58
 27/27 anonim ***** válasza:
Mimden titok kiderül, még ha nem is mondja a megcsalt fél h tudja
2022. jún. 4. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!