Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb ha nem mondja el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb ha nem mondja el az ember ha megcsalta a párját?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de ismerősi körömben mostanában több is történt.

Azt látom, hogy ahol a megcsalást elkövető fél őszinte, ott vagy szakítás lesz, esetleg tovább döcög a kapcsolat de sosem lesz már olyan mint régen. Barátnőm megcsalta a párját, azóta lényegében totál kontrollban tartja, bizalmatlan, és azóta a kákán is csomót keres nála

Úgy látom azok járnak a legjobban akik titokban tartják, vagy ők maguk szakítanak.

2022. ápr. 5. 18:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha a párjával akar maradni akkor jobb ha nem.mondja el. Ha mindegy lesz ami lesz, akkor jobb, ha elmondja.
2022. ápr. 5. 18:28
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

A 9. válaszoló rátapintott a lényegre!

Nem is értem miért számít kapcsolatnak az olyan amibe belefér a megcsalás?

(nem az egoistáknak szól)

2022. ápr. 5. 18:31
 13/27 anonim ***** válasza:
46%

12

Igen, azt hiszem, hogy én eleve azért csaltam meg az exeimet, mert komoly gondok voltak, másrészt azért is mondtam el, mert valahol nem volt tétje.

11-es voltam

2022. ápr. 5. 18:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem pont fordítva logikus, akivel komolyan gondolom annak nem hazudok, akivel csak valami futó kalandom van ami nem olyan fontos, azzal előbb sunnyognék...

2022. ápr. 5. 18:45
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért csúcs, hogy vannak, akik úgy írják le a megcsalást, mintha teljesen normális dolog lenne. Na meg büszkén. Tiszta szégyen...
2022. ápr. 5. 19:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Akivel komolyat akarsz azt 1. Nem akarod megbantani 2. Elvesziteni a bizalmát sem 3.maradando törest sem okozni a kapcsolatba 4 es eselyt adni arra hogy elinduljon egy lavina.

(Az egy dolog h normal esetben felre se lépne az emer, de megcsalas a tema. )

Amugy örö torveny hogy egyik baj vonzza a másikat.

Pl lopsz a boltban aztán hajt teged a rendorseg etc

Azaz csalsz is aztan rámegy a kapcsid is.

A baj spirált nem pörgetni kell ha már bajt okoztal hanem megallitani.

2022. ápr. 5. 19:07
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ilyenkor hallgatni kell. Nyilván nem öröm, de ha már így alakult, akkor a legjobb, ha örökre titokban marad.
2022. ápr. 5. 20:16
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a legjobb, ha meg sem csalja az ember.
2022. ápr. 5. 20:27
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Ja persze 18-as, irigyellek, ha neked olyan jó nőd és olyan jó életed van, hogy sokév után sem szorulsz rá a megcsalásra.
2022. ápr. 5. 20:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondjak, 17 év nem volt elég, hogy kiszeressek belőle...
2022. ápr. 5. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!