Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb ha nem mondja el az ember ha megcsalta a párját?
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de ismerősi körömben mostanában több is történt.
Azt látom, hogy ahol a megcsalást elkövető fél őszinte, ott vagy szakítás lesz, esetleg tovább döcög a kapcsolat de sosem lesz már olyan mint régen. Barátnőm megcsalta a párját, azóta lényegében totál kontrollban tartja, bizalmatlan, és azóta a kákán is csomót keres nála
Úgy látom azok járnak a legjobban akik titokban tartják, vagy ők maguk szakítanak.
A 9. válaszoló rátapintott a lényegre!
Nem is értem miért számít kapcsolatnak az olyan amibe belefér a megcsalás?
(nem az egoistáknak szól)
12
Igen, azt hiszem, hogy én eleve azért csaltam meg az exeimet, mert komoly gondok voltak, másrészt azért is mondtam el, mert valahol nem volt tétje.
11-es voltam
Mondjuk nekem pont fordítva logikus, akivel komolyan gondolom annak nem hazudok, akivel csak valami futó kalandom van ami nem olyan fontos, azzal előbb sunnyognék...
Akivel komolyat akarsz azt 1. Nem akarod megbantani 2. Elvesziteni a bizalmát sem 3.maradando törest sem okozni a kapcsolatba 4 es eselyt adni arra hogy elinduljon egy lavina.
(Az egy dolog h normal esetben felre se lépne az emer, de megcsalas a tema. )
Amugy örö torveny hogy egyik baj vonzza a másikat.
Pl lopsz a boltban aztán hajt teged a rendorseg etc
Azaz csalsz is aztan rámegy a kapcsid is.
A baj spirált nem pörgetni kell ha már bajt okoztal hanem megallitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!