Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem a legjobb barátnőmmel! Hogyan lehet ezt feldolgozni? 30N
Dobni mindkettőt. Nehéz lesz tultenni magad az biztos. De ne a kislányon keresztül akarj bosszút állni. Őt hagyd ki. Joga van, hogy legyen apja még ha ti nem is lesztek ezután jópajtások.
Sajnos nem tudok okosat mondani a megoldásra. Ezt csak az idő fogja rendbe tenni.
Na az ilyenek miatt nem mennek soha ferjhez.
Dobd ki mindkettot az eletedbol.
#4-es te aztán jó korlátolt lehetsz! Ok, hogy a csaj nem dolgozik viszont létezik délutános és éjszakás műszak is, valamit van aki 12 órás műszakban 6-18-ig és 18-6-ig dolgozik. Nem mindenki irodista.
Feldolgozni nem lehet az ilyent, csak túl lépni rajta. Egyértelmű, hogy a barátnő repül, párod meg eljátszotta a bizalmadat, ezek után hiába szereted ha ő láthatóan téged nem. Csak rajtad múlik, hogy meg tudsz-e bocsájtani, vagy elhagyod. Engem is ért hasonló sérelem,( nem megcsalás, de oda a bizalom) és nekem nem ment, pedig éveken keresztül próbáltam, és a végén befejeztem a párommal.
Igazán segítőkész kommentet sikerült ideírnod.
Értem már azt a mondatot ott:
"A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!