Hogyan lehet feldolgozni egy elvesztett "legjobb barátnőt"?
Mindig is jóban voltunk de 4 évig voltunk "legjobb barátnők". Az idő alatt mindent de tényleg mindent megbeszéltünk, sülve főve együtt voltunk. Gondoltuk jó buli lesz össze költözni, egy nagy házat béreltünk a párommal és vele. Nem volt olyan jó buli. Mindent nekem kellett csinálnom még a pasija után is en takarítottam. Ekkor párom megmondta neki, hogy vagy csinálja ő is vagy költözzön el. Elköltözött inkább de nem fizette ki a lakbért, rezsit semmit. Nem gondoltam problémának hisz jóban vagyunk majd kifizetem. De ő letiltott minden honnan. Azóta sem beszéltünk hiába kerestem. Végül rájöttem hogy anyagi forrásnak voltam jó. Azóta nekem családom van ő még bulizgat. Boldog vagyok de mégis hiányzik és nem tudom miért. Hiányzik valaki az életemből akivel mindent meg tudok beszélni és akinek irhatok ha éppen felidegesít a férjem 😀
Hiányzik hogy nincs kivel beszélgetni egy idegen városban. Úgy érzem nem tudnék még egy olyan embert találni mint ő volt. Pedig tudom hogy csak kihasznált de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!