Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem a legjobb barátnőmmel! Hogyan lehet ezt feldolgozni? 30N

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm bevallotta, hogy lefeküdt a férjemmel akkor, amikor elvittem a kislányunkat az oviba, aztán mentem dolgozni.. A férjem akkor szabadnapos volt és athivta a barátnőmet inni, és lefeküdtek egymással. Hogyan dolgozzam ezt fel? Én őszintén szerettem őt :(!
2020. jan. 18. 22:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet feldolgozni, de idővel jobb lesz. Minden kapcsolatot szakíts meg mindkettővel, úgy könnyebb lesz. A ferjeddel csak ugyveden keresztül kommunikálj. És hidd el, barátnőbol és ferjbol is lesz majd idővel olyan, aki méltó rád. Nem csak ilyen patkányok vannak.
2020. jan. 19. 00:48
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
11-es, elég szánalmas életed lehet, hogy ezen röhögsz. Egyébként ha kiderül, lehet, hogy a kedves barátnőt kivágja a férje, aztán mehet dolgozni, mert nem lesz aki eltartja, és vége a munka helyetti hancúrozásnak.
2020. jan. 19. 01:42
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Sajnállak. átérzem a gondod,,mivel hasonnlóóképp jártam,csak én férfi vagyok.Hasznos tanács erre nincs,csak az idő oldja meg.
2020. jan. 19. 12:04
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Mindkettőt töröld az életedből...
2020. jan. 19. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A barinő férjének azért remèlem kitálaltál.
2020. jan. 20. 01:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak az idő segíthet, de nem szabad vele maradni.
2020. jan. 20. 04:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis barátnő, nekem is jutott már ki hasonló.

Egy megoldás van, kidobni mindkettőt az életedből. A gyereknek jár gyerektartás, és később nevelheti nevelőapa is ha úgy alakul. Nem fog megállni az élet.

2020. jan. 31. 02:20
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Remélem mindkettőt kidobtad már azóta.
2020. okt. 2. 21:29
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Nálam is pont aktuális a tèma.

Mi kapcsolatban èlünk a párommal,gyermek nincs...

Nyitottak vagyunk mindketten a világ felè, èn egy kicsit beteg vagyok agyilag mert szeretem ha a párom valakit dug ès láthatom.

Van egy barátnőm, 50 èves.

Mindig is láttam hogy kèjelegve nèz a páromra.Összejárunk nagyon gyakran elvègre szembe laknak velünk.Sok kerti Grill, kártyaest, együtt Szilveszter stb.

A párom bevallotta hogy 3x volt ideát.Először mikor a párom egy szerrel èlt amit ha bevett, rájött a beszèlgetès, a társalgás, meg valószínű ègnek állt a f*rka is.

Sajnos èjszakás voltam, de mielőtt elmentem ez a büdös Sz***ly R***nc itt volt a párjával.

A párom miután én elmentem dolgozni, ès ők is hazamentek, ráírt a nőre: -azt hittem maradsz mèg egy kicsit...

Az meg válaszolt : - èn is úgy kèszültem, megmosakodtam, meg ilyenek...

Nem jösz át?

Zakkk áttermett hozzánk (hezitálás nèlkül).---> ezèrt külön kapni fog.

Azt mondta ő 50 èves mèg nem èlvezett el és gondolkodik hogy áttèr a lányokra.

Elmesèlte a párom hogy nyalatta magát de ő orálisan nem elègítette a páromat.

Meg hát persze megcsókolta, a melleit csókolgattatta vele.

Összesen 3x hívta át a párom, mert mindenkèpp fel akarta nekem venni videóra, mindig az a kikötèsem ha valakit dug, szeretnèm látni mert nagyon izgat, mindig felvette.

Hát a videólejátszók különböző ezközök kudarcot vallottak, harmadszorra felvette.

Megnèztem a videót, utána le lett törölve.

Nagyon össze vagyok törve.Ha egy idegen nő lett volna akkor pettingeltünk volna miközben nèzem de így csak hányás hasmenès jött rám úgy elundorottam...

1,5 ève a párom nem hívta át mert nem èrdekli, nem szereti a párom ha egy nö erőszakosan nyalatja magát ès belelovagol, meg állandóan megcsókolja.

Tehát ez a rohadt büdös R*banc HOGY NEM TALÁLT MÁST HOGY NEM HEZITÁLT

MINDENHEZ kèt ember kell, de ez esetben neki kellett volna tisztelni annyira a barátságunkat hogy nem megy bele.

Azèrt nem mondta el a párom eddig mert ismer, tudja hogy lelkileg belebetegszem, ès tènyleg csak ez az egy barátnőm volt.

Először nagyon csúnya gondolatok jártak a fejemben, de rájöttem hogy mivel ez egy nagyon fèlős nő hogy hol tudok ártani neki.Azzal ha fèlelemben tartom, ha nèha úgy teszek mintha tudnám, utánna nem.

Azóta mikor a nő átjön a párom mindig kerüli, mostmár èrtem hogy mièrt...

Aznap mikor a párom elmondta hogy mit tett azzal büntettem, hogy ugyanúgy kell engem is megdugnia mint ahogy azt a nőt, ha meglátom hogy ellenkezik vagy máskèpp reagál pillanatok alatt kitálalok

A párom nem egy csókolózós típus inkább szájrapiszi, nem nyalós típus, inkább punci kènyeztető kèzzel.

Ezentúl folyamatosan csókolom, ès nyalhat is minden másnap.

Van hogy èvekig vártam hogy kinyaljon ( èn nagyon szeretem orálisan kènyeztetni) na ès akkor ez az anyja kora beli megkapja a nyalást?

Hát kicseszett magával a párom mert ezentúl spriccelèsig nyalhat engem, ès gyakrabban lesz s*X is, popómba is bekènyszerítem.

A nőt pedig lelkileg addig fogom labilissá tenni, amíg be nem vallja hogy mit tett.

Azután kell hogy dugjon előttem is a párommal de nagyon el fogom verni közben ès utána.

Anyagi károkról ne is beszèljünk.

Tudom a bosszú így meg úgy de valahogy meg kell tanulniuk az embereknek.

A BTK visszatart, èn ápoló vagyok nem cselekedhetek csak úgy.

Addig is èlvezem a terrort amit kialakítok, ès igenis èn is elfogok èlvezni többször is heti szinten.Jó hogy nem a büdös R*banc megkap mindent amièrt nekem lassan könyörögni kell.

Ami még elkeserít hogy a nőnek nőgyógyászati problèmái vannak, amiről a párom is tudott mert meghallgatta, csak azt nem tudta mit jelent mert a nő nèmetül mondta a nevèt mert amúgy nèmetországban èlünk.

Tehát nálam pozitív lett az esetből

De mint mondtam nálunk más a helyzet kapcsolatilag.

Te meg remèlem kidobtad mind a kettőt.

jan. 23. 08:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19! Hú, te nagyon beteg vagy. Csak azt akartam kérdezni, hol vagy ápoló, hogy el tudjuk kerülni, de megnyugtattál, hogy Németországban éltek. Így csak annyit kérek, maradj ott!😁
jan. 23. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!