Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem a legjobb barátnőmmel! Hogyan lehet ezt feldolgozni? 30N
Jó kis barátnő, nekem is jutott már ki hasonló.
Egy megoldás van, kidobni mindkettőt az életedből. A gyereknek jár gyerektartás, és később nevelheti nevelőapa is ha úgy alakul. Nem fog megállni az élet.
Nálam is pont aktuális a tèma.
Mi kapcsolatban èlünk a párommal,gyermek nincs...
Nyitottak vagyunk mindketten a világ felè, èn egy kicsit beteg vagyok agyilag mert szeretem ha a párom valakit dug ès láthatom.
Van egy barátnőm, 50 èves.
Mindig is láttam hogy kèjelegve nèz a páromra.Összejárunk nagyon gyakran elvègre szembe laknak velünk.Sok kerti Grill, kártyaest, együtt Szilveszter stb.
A párom bevallotta hogy 3x volt ideát.Először mikor a párom egy szerrel èlt amit ha bevett, rájött a beszèlgetès, a társalgás, meg valószínű ègnek állt a f*rka is.
Sajnos èjszakás voltam, de mielőtt elmentem ez a büdös Sz***ly R***nc itt volt a párjával.
A párom miután én elmentem dolgozni, ès ők is hazamentek, ráírt a nőre: -azt hittem maradsz mèg egy kicsit...
Az meg válaszolt : - èn is úgy kèszültem, megmosakodtam, meg ilyenek...
Nem jösz át?
Zakkk áttermett hozzánk (hezitálás nèlkül).---> ezèrt külön kapni fog.
Azt mondta ő 50 èves mèg nem èlvezett el és gondolkodik hogy áttèr a lányokra.
Elmesèlte a párom hogy nyalatta magát de ő orálisan nem elègítette a páromat.
Meg hát persze megcsókolta, a melleit csókolgattatta vele.
Összesen 3x hívta át a párom, mert mindenkèpp fel akarta nekem venni videóra, mindig az a kikötèsem ha valakit dug, szeretnèm látni mert nagyon izgat, mindig felvette.
Hát a videólejátszók különböző ezközök kudarcot vallottak, harmadszorra felvette.
Megnèztem a videót, utána le lett törölve.
Nagyon össze vagyok törve.Ha egy idegen nő lett volna akkor pettingeltünk volna miközben nèzem de így csak hányás hasmenès jött rám úgy elundorottam...
1,5 ève a párom nem hívta át mert nem èrdekli, nem szereti a párom ha egy nö erőszakosan nyalatja magát ès belelovagol, meg állandóan megcsókolja.
Tehát ez a rohadt büdös R*banc HOGY NEM TALÁLT MÁST HOGY NEM HEZITÁLT
MINDENHEZ kèt ember kell, de ez esetben neki kellett volna tisztelni annyira a barátságunkat hogy nem megy bele.
Azèrt nem mondta el a párom eddig mert ismer, tudja hogy lelkileg belebetegszem, ès tènyleg csak ez az egy barátnőm volt.
Először nagyon csúnya gondolatok jártak a fejemben, de rájöttem hogy mivel ez egy nagyon fèlős nő hogy hol tudok ártani neki.Azzal ha fèlelemben tartom, ha nèha úgy teszek mintha tudnám, utánna nem.
Azóta mikor a nő átjön a párom mindig kerüli, mostmár èrtem hogy mièrt...
Aznap mikor a párom elmondta hogy mit tett azzal büntettem, hogy ugyanúgy kell engem is megdugnia mint ahogy azt a nőt, ha meglátom hogy ellenkezik vagy máskèpp reagál pillanatok alatt kitálalok
A párom nem egy csókolózós típus inkább szájrapiszi, nem nyalós típus, inkább punci kènyeztető kèzzel.
Ezentúl folyamatosan csókolom, ès nyalhat is minden másnap.
Van hogy èvekig vártam hogy kinyaljon ( èn nagyon szeretem orálisan kènyeztetni) na ès akkor ez az anyja kora beli megkapja a nyalást?
Hát kicseszett magával a párom mert ezentúl spriccelèsig nyalhat engem, ès gyakrabban lesz s*X is, popómba is bekènyszerítem.
A nőt pedig lelkileg addig fogom labilissá tenni, amíg be nem vallja hogy mit tett.
Azután kell hogy dugjon előttem is a párommal de nagyon el fogom verni közben ès utána.
Anyagi károkról ne is beszèljünk.
Tudom a bosszú így meg úgy de valahogy meg kell tanulniuk az embereknek.
A BTK visszatart, èn ápoló vagyok nem cselekedhetek csak úgy.
Addig is èlvezem a terrort amit kialakítok, ès igenis èn is elfogok èlvezni többször is heti szinten.Jó hogy nem a büdös R*banc megkap mindent amièrt nekem lassan könyörögni kell.
Ami még elkeserít hogy a nőnek nőgyógyászati problèmái vannak, amiről a párom is tudott mert meghallgatta, csak azt nem tudta mit jelent mert a nő nèmetül mondta a nevèt mert amúgy nèmetországban èlünk.
Tehát nálam pozitív lett az esetből
De mint mondtam nálunk más a helyzet kapcsolatilag.
Te meg remèlem kidobtad mind a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!