Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy szoktak a férfiak szeretö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktak a férfiak szeretöt találni? Csak nekem fura ez?

Figyelt kérdés
Nem akarok szeretöt! Csak érdekel a dolog. Több kérdésben is itt szinte evidencia, hogy szeretöt tartanak a férfiak, föleg ha rossz a házasság. Én több éve élek rossz házasságban, pár hónapja már szex sincsen, hiába erölködök, csak megalázást kapok (pl egy romantikusnak tervezett napi program és vacsora után megpróbáltam szexuálisan közeledni a feleségemhez, aki szó szerint rámordított hogy a ház zengett, hogy hagyjam békén, szálljak le róla, de mindezt úgy mintha meg akarnám eröszakolni, pedig csak a hátát simogattam). Nekem elképzelhetetlen az hogy szeretöm legyen, a szituációt se tudom elképzelni. Pl egy ilyen mint én áll a munkahelyén, panaszkodik, majd a céges összejövetelen jelentkezik egy csaj, hogy akkor itt vagyok, bevállalom ezt a szerepet, nem baj, ha házas vagy, gyerekeid vannak? Azt olvasom itt, hogy soha se állna szóba itt senki olyan férfivel aki elvált és gyereke van, mert ha gyerek van az red flag. Akkor hogyan történik, hogy házasságban lévö ember szeretöje lesz valaki? Furcsa ez nekem, barátaim közül se volt még senkinek szeretöje. Ez ilyen félig-meddig kitalált dolog vagy csak a milliárdos cégvezetök csinálják valójában, csak a hölgyek többsége már szereti mindenkire kivetíteni?
2022. márc. 29. 07:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk hónapok óta kb féleve nincs szex, nő vagyok.De van szeretőm, ugyanis a kielegülés hianyzik.Szerintem van az a helyzet ahol a házassá ettől még működik,mivel jó emberrel hozott össze a sors a válás nem jön szóba..
2022. ápr. 1. 17:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a nagy romantikus gesztusokat, azok filmekbe valók. Ami igazán számít az a hétköznapi próbálkozások. Tényleg búj hozzá, csókolgasd, azzal izgasd fel/ kényeztesd, amit szeret. Ezek számítanak. A lopott pillanatok főleg, ha gyerek is van. Szerintem egy férfi, aki eut felfogja vagy csinálja, aranyat ér. Próbáld meg, legalább pár hétig. Az tényleg kiábrandító, hogy ott a feleséged és akkor csokolod meg vag, akkor bújsz hozzá, ha kanos vagy. Én, ha a férjem tudatáig eljutna ez az információ, amit elmondtam napi egyszer minimum meglennék, de ez egyéni probléma. Remélem sikerül.
2022. jún. 19. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!