Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy szoktak a férfiak szeretö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktak a férfiak szeretöt találni? Csak nekem fura ez?

Figyelt kérdés
Nem akarok szeretöt! Csak érdekel a dolog. Több kérdésben is itt szinte evidencia, hogy szeretöt tartanak a férfiak, föleg ha rossz a házasság. Én több éve élek rossz házasságban, pár hónapja már szex sincsen, hiába erölködök, csak megalázást kapok (pl egy romantikusnak tervezett napi program és vacsora után megpróbáltam szexuálisan közeledni a feleségemhez, aki szó szerint rámordított hogy a ház zengett, hogy hagyjam békén, szálljak le róla, de mindezt úgy mintha meg akarnám eröszakolni, pedig csak a hátát simogattam). Nekem elképzelhetetlen az hogy szeretöm legyen, a szituációt se tudom elképzelni. Pl egy ilyen mint én áll a munkahelyén, panaszkodik, majd a céges összejövetelen jelentkezik egy csaj, hogy akkor itt vagyok, bevállalom ezt a szerepet, nem baj, ha házas vagy, gyerekeid vannak? Azt olvasom itt, hogy soha se állna szóba itt senki olyan férfivel aki elvált és gyereke van, mert ha gyerek van az red flag. Akkor hogyan történik, hogy házasságban lévö ember szeretöje lesz valaki? Furcsa ez nekem, barátaim közül se volt még senkinek szeretöje. Ez ilyen félig-meddig kitalált dolog vagy csak a milliárdos cégvezetök csinálják valójában, csak a hölgyek többsége már szereti mindenkire kivetíteni?
2022. márc. 29. 07:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%

A feleségednek is lesz előbb-utóbb szeretője, ha még nincs.

A partnerkapcsolatok nem ritkák házasságon kívül. Javaslom, hogy mássz ki a kő alól, gyere ki a szatyorból stb.

Te vagy az incel akinek volt/van felesége.

2022. márc. 29. 07:57
 2/22 anonim ***** válasza:
35%
Ilyenkor a tökösebbje nem szeretőben, hanem először párterápiában, utána (ha kell) ügyvédben gondolkodik.
2022. márc. 29. 08:06
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
Mindenkivel annyit lehet megcsinalni, amennyit megenged. Veled barmit. Gyanitom te az a tipus vagy, akit a no szedett fel. Na ezert nem lesz senkid.
2022. márc. 29. 08:23
 4/22 anonim ***** válasza:
7%

Gondolom azért förmedt rád, mert tudta, csak azért romantikáztok, hogy legyen dugás. Az tényleg kiábrándító.

De amúgy válj el. Keress mást, ne szenvedj.

2022. márc. 29. 08:36
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem is megtörtént a fenti eset.XD Mi elváltunk, mert ha valaki undorodik a másiktól, és csak érdekből fekszik le, akkor az már nem lesz jobb.

A szeretősdi sok energiát felemészt. Akit ismerek, az munkahelyen füzte be a csajt, később ott is hagyta a családját miatta.

Elhanyagolt munkatársnő, szomszédasszony, rosszabb esetben haverismerős felesége. Ezekből szoktak kialakulni a viszonyok. Biztos van olyan is, aki társkeresőn fűz be nőket, de ilyennel még nem találkoztam.

2022. márc. 29. 08:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig minden munkahelyemen láttam ilyen románcokat, az esetek 90%-ában mindkét fél házas, akik unják a házastársat, de annyira azért mégsem, hogy elváljanak, így marad a szeretősdi. Eleinte poénkodással, csípkelődéssel indul, aztán egyre több szexuális töltetű megjegyzés után valamelyik fél megteszi az első lépést. Az, hogy konkrétan hol történik a szexuális együttlét, a két fél gyomrától és pofátlanságától függ. Volt, hogy rájuk nyitottam a raktárban, de olyan is, hogy a wc-ben volt a légyott. De volt olyan "pár" is, akik együtt vettek ki szabadságot és vagy valamelyikük lakásában vagy egy hotelben töltöttek fél napot. Szerintem a pofátlanság netovábbja, mikor valaki az otthoni ágyba viszi a szeretőt.
2022. márc. 29. 09:19
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak egyszerűen néha elmegy az ember egy jobb prostihoz. A szerető sok időt, energiát, szervezést igényel, ott ugye közös programok is vannak. A prostit meg felhívja, és már mehet is.

Az, hogy te nem tudsz szeretőkről, még nem zárja ki, hogy lennének, vagy akár csak kalandok. Azokról nem szokás beszélni senkinek, nehogy lebukjanak a család előtt.

2022. márc. 29. 09:58
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Az én exférjem is talált. Pedig volt szex otthon. És nem is egy szép ember, bár persze nekem az volt. És két gyerekünk van. A nőjének is van gyereke, már elvált volt, gondolom, úgy volt vele, más is járjon úgy, ahogy ő, nem az ő gondja, meg biztos magányos volt, apát keresett a gyerekének, s az a kedves munkatárs ott volt kéznél, aki már előadta, otthon milyen jó családapa. Szóval ahogy az exem ismerem, a mászott rá és ő "csak" nem mondott nemet. Később mondjuk olyasmiket is mondott, minthogy ő úgyis azt hitte én már biztos megcsaltam (miközben ő volt az első és válásig az utolsó fiúm) és ez tök normális, másnak is belefért, ezért mit fújom fel. Na és így jártunk templomba... Ma is engem hibáztat, hogy milyen álkeresztény vagyok, ha nem tudtam megbocsátani, miközben azóta is a nőjével lakik. És hogy elvettem tőle a családját, amikor ő döntött így és bármikor làthatja, viheti őket... Persze mindez csak azóta zavarja, hogy új párom lett.

Az biztos, hogy nem éri meg a bizalomvesztés. És ez a mozaikcsaládosdi sosem lesz kerek egész, csak a kisebbik rossz. Ha úgy is döntesz, hogy nem javítható a házasságod, mert te mindent megpróbáltál, előbb zárd le. A gyereknek is jobb példa, mint hazudni és az egész rokonság se utál ki. De gondold át az út elején, hogy hova visz.

2022. márc. 29. 13:17
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

#4-nek igaza van. Okosabb, ha csinálsz egy romantikus napot, vacsival zárva, és semmi tovább. Nem próbálkozol szexel. Sokkal több lépést haladsz ezzel, mint ha szex-kísérlettel zárod a napot. Néhány ilyen alkalom, de főként a legjobb ha rendszeressé teszed, és a szexel meg olyankor hozakodsz elő, mikor nem is számít rá. Tehát nincs ilyen beharangozás. A legvisszatetszőbb, legkiábrándítóbb, mikor a párunk csak olyankor bújik, ölel, csókol...mikor szexet akar. Ilyenkor már akaratlanul is elutasítjuk. Már az első érintésnél elmegy a kedve a nőnek mikor már tisztán tudja, hogy az egész csak a szexre megy ki, nem az érzések kimutatása miatt van.

Tudod milyen kellemes pofára esés az a nőnek, mikor egy ilyen nap után nem jön a szex-próbálkozás?

2022. márc. 29. 16:18
 10/22 anonim ***** válasza:
69%

9: HAhaha...

Ne nevettess már, kérlek! Milyen "lépések" kellenek egy házasságban a rendszeres szexért? Honnan veszed, hogy a kérdező hibájából nincs szex? Esetleg lepje meg ajándékokkal a feleségét? Naponta küldjön 100 szál rózsát a felesége munkahelyére? Vagy írjon szerelmes leveleket? Ugyan már!

Sok nő nem képes elképzelni, hogy ESETLEG egy házasság ellaposodásának a feleség az oka. Pedig sajnos van olyan, hogy a feleségnek múlik el a vágya a másik érintése iránt. Ez így működik.

Ha egy többéves házasságban, ahol elvileg a nő azért ment hozzá a férfihez, mert szerette és kívánta őt szexuálisan is, ugyanúgy kell udvarolni, taktikázni egy dugásért, mint ha most ismerkednének, akkor annak a házasságnak már reszeltek.

Az általad vázolt taktika tipikus:

Férfi vagy és szeretkezni akarsz a feleségeddel? Vidd el romantikázni! De utána nehogy le akard ám dönteni! Mert átlát a szitán az okos nő! Hazudj neki, hogy ááá, dehogy is akarod megfektetni! Majd tedd rendszeressé a "romantikus napokat", és figyeld, hogy mikor nem számít szexre (szerintem a Tescoban sorbanállás közben biztosan nem számít rá) és akkor "hozakodj elő"... Nem nyom, hogy maga a cél, hogy végre megszexelhesse a feleségét ugyan az maradt, csak még feltupíroztad az eredeti hazugságot még sok-sok megtévesztő manőverrel?

Ha egy nő nem vágyik a férje ölelésére, nem akarja érezni az illatát, beletúrni a hajába (ha van neki), akkor azon már csak a piócás embere segíthet.

Európa népessége fogy. A családok nagy része szétmegy, alig van már normális család. Állítom, hogy ez az általad bemutatott női mentalitás az egyik nyomós oka ennek.

2022. márc. 29. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!