Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők szokták újra folytatni? Ha nem volt lebukás csak kisebb vita miatt "szakitottak"
Mi egy ev viszony alatt 3x “szakitottunk” kisebb vitak miatt, vagy mert epp a lebukas szelen alltunk es jobbnak lattuk felhagyni a dolgokkal.
Azota viszont tisztaztuk a helyzetet, veget vetettunk a kapcsolatainknak es egyutt vagyunk, mar tobb mint egy eve.
Változó. Vannak akik évekig loholnak a másik után, nagy érzelmek nélkül.Van, hogy simán elengedik, van, hogy nehezen, de érzelmekkel.
Van , hogy pont az érzelmek tartanak össze, de van, hogy pont azért lesz vége.
Szinte mindenki úgy kezdi hogy ó ez csak hancúr, majd érzelmekre ébredsz, és aztán jön a futás és a sikítás
5. Ez baromság. Egy szeretői viszonynál a szakítás kb, mint a levegővétel.
Viszont csak az tudja folytatni, akit meg is keresnek.
Normál esetben a szerető nem keresi a foglaltat. Megvárja, hogy keressék.
En szereto voltam epp most.
És keresem a foglaltat!
En vagyok a no.
Nagyon keresem!...
7-es vagyok.
A felreértések elkerülése végett: azt a foglaltat keresem, aki volt nekem, nem ujat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!