Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önbecsülésük a szeretőknek?
Miért ne lenne önbecsülés?
Nézd az előnyeit a szeretőségnek!
- Nem kell eltartani.
- Nem kell hitelt felvenni vele.
- Nem kell gyerek vele.
- Nem kell vele élni, 0-24-ben.
- Nem kell főzni, mosni, takarítani rá.
- Nem kell a szüleivel bájologni.
Csak az élvezetek vannak! >:)
És a férjnek/feleségnek miért nincs önbecsülése?
Szponzora, vibrátora, cselédje valakinek, akit lehet, hogy már évek óta gyűlöl, de a hitel miatt nincs hová menni.
2-es, van ilyen réteg is. :) De most azok érdekelnek, akik esküvőről, 8 gyerekről, stb.-ről álmodoznak egy ilyen szexkapcsolatban.
A házastárs megint más téma. Azok sem szàzasok, ha tudnak róla, és eltűrik.
Elképzelem, hogy szerető vagyok. A pasi átjön, kinyal, elmondja hogy milyen szexi vagyok, megdug, hazamegy.
Úristen. De nagyon megalázó. 😢😟 Bezzeg a felesége moshat, főzhet, sikálhatja a wct. Az olyan felemelő. 😍
Pl. az ilyen szeretőkre gondoltam a kérdésemben.
"13 anonim válasza:
Én havonta egyszer kiborulok és fenyegetőzök, hogy mindent elmondok a kis "sertésnek". Eleinte azt mondta nem érdekli. De tudom, hogy borzasztóan kifog bukni ő is meg a másik is. Őszintén szólva eljutottam arra a szintre, hogy Nem érdekel. Utálok bujkálni meg hazudgálni.Egy normális párkapcsolatot akarok hazugságok nélkül."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!