Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik megcsalás érintene rosszabbul 30 éves nőként: ha a pasid egy 18 éves csinos lányért, vagy egy 50 éves MILF-ért hagyna el?
Írj egy levelet John Cho-nak, és panaszkodj neki. Ő volt az, aki népszerűsítette ezt a kifejezést az 1999-es Amerikai Pitében:
Jobban viselném az 50-est. Benne tuti nem a naivitást, a feszes testet látja, mint a legtöbb perverz pedofil hajlamú férfi a 18 éves lányban. A gyomrom amúgy se veszi be, amikor kvázi kislányokra bukik egy jóval idősebb pasas.
Nyilván lehet egy 50-es nő is dögös, de ő nem naív és esélyesebb, hogy nem lehet átverni emiatt, illetve valószínűleg számít is a személyisége annyira, amivel meg tud fogni férfiakat.
Fognám a fejem rendesen, ha egy kiscsajjal leállna a párom, hogy tudtam ennyire szar embert kifogni. Jobban csalódnék magamban is, hogy félreismertem, pedig a megcsalás is fájdalmas, de ez plusz egy rúgás lenne még belém.
#8 Ha megcsalnak akkor krvára tökmindegy hogy milyen érzései vannak a pasinak, meg hogy szeret vagy nem szeret. Ezen a ponton már csak arról szól a történet, hogy pontosan mekkora féreg is volt.
Esküszöm mindig azok a legértetlenebbek akik a "női logikával" jönnek.
Először én is arra gondoltam, hogy a 18 éves a súlyosabb gond, mert akkor egy mocskosdisznó és beteg, hogy harmincasként tinikre hajt, aztán rájöttem, hogyha anyjakorabelit keres, valószínű engem is annak tartott, és kapcsolatban inkább anyáskodó vagyok, mint barátnő, szóval velem is van jókora baj..
Szerintem egyforma, talán egy hajszállal jobb az 50es-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!