Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi fájt legjobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi fájt legjobban a megcsalásban?

Figyelt kérdés

Talán nem is az, hogy lefeküdt mással, hanem ahogy az egészet csinálta. Az a sok hazugság, átverés, mióta nem tisztel egyáltalán és nem vagyok fontos?

Bocsi kavarognak a gondolataim. Szeretném egyberántani őket.

2014. márc. 25. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is fájt hogy hónapokig átvert,hazudott.Aztán fájt az is,hogy mást megkívánt :/
2014. márc. 25. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
nekem semmi, jól elvagyok a szeretőimmel.
2014. márc. 25. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Nem lenne megcsalás, ha nyitott társadalom lenne vagy mindig mindkét fél akarná a szexet egy párkapcsolatban...
2014. márc. 25. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
A hazudozások és nem értettem, hogy mi az oka, mivel nagyon jó és változatos volt a szexuális életünk.
2014. márc. 25. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Az fájt a legjobban, hogy a saját lakásomba csinálta, a közös ágyunkban!

Mikor kidobtam, és visszaköltözött az anyjához (mivel a csajnak komoly kapcsolatra nem kellett), még akkor is sajnáltam, de aztán, mikor engem állított be rossznak, és azt hazudta, hogy én csaltam meg őt (felhívott az anyja nyál csorgatva, hogy hogy tehettem ilyet a fiával), már semmit sem bántam.

2014. márc. 25. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:

3/5

"vagy mindig mindkét fél akarná a szexet egy párkapcsolatban..."

Nálunk ez is megvolt, mindig mindketten kívántuk, minden nap kívántuk, mágis megcsalt, hajtotta a vére, a hódítási vágya, rám pedig ok nélkül féltékeny volt.

2014. márc. 25. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig én ebben az esetben nem tenném meg. Így is csak egyszer tettem meg, amikor terhes volt, de akkor sem én kerestem a társaságot, csak kikezdett velem egy foglalt jó nő és ilyen időzítésben nem tudtam ellenállni neki amikor otthon rég nem volt semmi már...
2014. márc. 25. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem igazán megcsalás, de azért leírom.

Volt egy lány, akivel a kapcsolatunk több volt, mint barátság, de kevesebb, mint kapcsolat. Én többet éreztem iránta, mint barátság, és a visszajelzéseiből úgy vettem le, hogy ő is. Talonba rakott, hitegetett, én meg bíztam benne, hogy a végére csak összejövünk. Eljutottunk odáig, hogy szerelmet vallottam neki, amire azt mondta, hogy ő is szeret engem. Aztán jött a fekete leves. Pár nap múlva közölte, hogy fontos vagyok a számára, de ő egy másik fiút szeret, és mi legyünk csak barátok. Természetesen jött a lelki összeesés. Nehéz volt elhinni, hogy ez történik, de muszáj volt elviselni. Az volt benne a legrosszabb, hogy az ember reménykedett, megbízott a másikban, eljátszottam a gondolattal, milyen lenne, ha összejönnénk? A vallomás után örültem, hogy végre révbe értem. Erre tessék. Volt 1 hónap kesergés, majd megjelent. Kérdezte, hogy mi újság velem? Rossz érzés volt újra beszélni vele. Kiderült, hogy szétmentek, aztán a ló helyett a szamár elv alapján újra akarta kezdeni velem, de már nem volt több esély.

Egyértelműen az benne a legrosszabb, hogy az ember bizakodik, odateszi magát, de végül csak a pofára esés marad!

2014. márc. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!